graphicanews

Ειδήσεις

Labelexpo barcelona

Στη Βαρκελώνη μετακομίζει η έκθεση Labelexpo

την 6 Ιουνίου, 2023

Ο Όμιλος Tarsus, διοργανωτής της Labelexpo, ανακοίνωσε ότι η έκθεση Labelexpo Europe θα μετακομίσει από την τρέχουσα τοποθεσία της στις Βρυξέλλες, στην Βαρκελώνη, αρχής γενομένης από την επόμενη διοργάνωση το 2025.

Η κίνηση δεν επηρεάζει την επερχόμενη Labelexpo Europe 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί στις Βρυξέλλες στις 11-14 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από εκτεταμένη διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους της βιομηχανίας ετικετών και εκμεταλλεύεται τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου Fira όσο και τις υποδομές της ίδιας της Ισπανικής πόλης.

«Τα οφέλη τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες μας, από τη μεταφορά της Labelexpo Europe στη Βαρκελώνη είναι ξεκάθαρα. Έχουμε φτάσει στη μέγιστη χωρητικότητα στο εκθεσιακό κέντρο των Βρυξελλών, και το νέο εκθεσιακό κέντρο Fira προαναγγέλλει την επόμενη φάση για την ανάπτυξη της Labelexpo Europe. Οι μεγαλύτερες αίθουσες επιτρέπουν την ευκολότερη ροή των επισκεπτών και οι υποδομές καλύπτουν τις τεχνικές ανάγκες των εκθετών μας….” δήλωσε μεταξύ άλλων η Jade Grace, διευθύντρια χαρτοφυλακίου της Labelexpo Global Series.