graphicanews

Ειδήσεις

Gallus Experience Center

Εγκαίνια για το νέο Showroom της Gallus στην Ελβετία

την 5 Μαΐου, 2023

Η Gallus, μέλος του ομίλου της Heidelberg από το 2014, προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου της εκτύπωσης να γιορτάσουν μαζί της την έναρξη λειτουργίας του νέου κέντρου που δημιούργησε στο St. Gallen της Ελβετίας.

Όπως προτρέπει η ανακοίνωση, “Ανακαλύψτε το νέο «Gallus Experience Center», έναν κόμβο δημιουργικότητας, συνεργασίας και καινοτομίας. Ένα μέρος όπου οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν ιδέες, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να γνωρίσουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και λύσεις. Ένας χώρος σχεδιασμένος για ολόκληρη τη βιομηχανία, όπου μαζί, μπορούμε να οδηγήσουμε τη μελλοντική επιτυχία της εκτύπωσης και της συσκευασίας.”

Μαζί με τα εγκαίνια του νέου χώρου, η εταιρεία θα γιορτάσει επίσης τα 100 χρόνια της, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή, και δίνοντας μια γεύση για τις επόμενες συναρπαστικές δεκαετίες.

Το Gallus Experience Days θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 24 Ιουνίου kai θα συνοδευτεί από ομιλίες από συνεργάτες της Gallus και στελέχη άλλων εταιρειών του κλάδου όπως: Esko-Graphics BV, tesa SE, Nanovis, Prati κ,α.

Για την εγγραφή σας στην εκδήλωση Gallus Experiece Days, πατήστε εδώ

Το GraphicaNews θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει δημοσιογραφικά το γεγονός και θα σας έχουμε αναλυτική παρουσίαση της εκδήλωσης αμέσως μετά την επιστροφή μας.
Μείνετε συντονισμένοι...