graphicanews

Ειδήσεις

kotsonisang

A&G Paper και Ι. Αιμ. Κοτσώνης πορεύονται πλέον μαζί

την 6 Δεκεμβρίου, 2017

Η A&G Paper A.E.B.E. και η Ιωάννης Αιμ. Κοτσώνης Α.Ε.Β.Ε., δύο μεγάλες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά του χαρτιού και της φακελοποιίας, αποφάσισαν να πορευτούν στο εξής μαζί και να ενώσουν την εμπορική τους δραστηριότητα.

Αγγελίδης Γεωργακόπουλος και ΚοτσώνηςΤο GraphicaNews επικοινώνησε με την A&G και η υπεύθυνη Marketing της εταιρείας, κυρία Δερβεντλή, δήλωσε σχετικά με τη νέα αυτή συμφωνία:

"Η A&G, αναζητά διαρκώς νέες ιδέες και προϊόντα προκειμένου να είναι σύγχρονη και ανταγωνιστική. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής, είναι ότι είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, την ένωση της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας «A&G PAPER ΑΕΒΕ» με αυτήν της εταιρείας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΙΜ. ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΑΕΒΕ».

Με την εμπορική αυτή συνένωση δημιουργείται ένα νέο, ευέλικτο, εμπορικό σχήμα με προφανή οφέλη και οικονομίες κλίμακας για όλους. Γίνεται πλέον κοινή χρήση των κτιριακών εγκαταστάσεων, των δομών και του ανθρώπινου δυναμικού της A&G πλαισιωμένα από τα περισσότερα από τα φυσικά πρόσωπα και τη διοίκηση της «ΚΟΤΣΩΝΗΣ».

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό των δυο εταιρειών, εγγυώνται την απρόσκοπτη λειτουργία του εγχειρήματος και τη συνέχιση παροχής προϊόντων & υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Ελπίζουμε πως σε αυτή τη νέα στρατηγική συνεργασία, να βρείτε τα οφέλη που περιμένετε και να την αγκαλιάσετε όπως έχετε κάνει και στο παρελθόν σε αντίστοιχες εμπορικές κινήσεις της εταιρείας μας."