GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Doculand

Πρώτη εγκατάσταση της AccurioJet KM-1e στην Ελλάδα

την 10 Οκτωβρίου, 2021

H Doculand AE, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των εκτυπώσεων από το 2003, προχώρησε προσφάτως στην επένδυση της ταχυεκτυπωτικής μηχανής AccurioJet KM-1e από την Konica Minolta. Πρόκειται για την πρώτη εγκατάσταση της συγκεκριμένης ψηφιακής μηχανής στη χώρα μας.

Η εταιρεία επίλεξε να διευρύνει τον εξοπλισμό της με το Β2+ (58.5cmΧ75cm) ψηφιακό εκτυπωτικό σύστημα με στόχο να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς για άμεσες και ποιοτικές εκτυπώσεις σε μεγαλύτερο σχήμα από τα παραδοσιακά ψηφιακά συστήματα.

Σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν την εταιρεία στην επιλογή αυτή, η ίδια αναφέρει σε ανακοίνωσή της: "Η τεχνολογία UV inkjet, που οδηγεί τις εξελίξεις στην ψηφιακή εκτύπωση, το διευρυμένο εκτυπωτικό σχήμα της μηχανής, η δυνατότητα εκτύπωσης σε μεγάλο εύρος υλικών αλλά και βασικά στοιχεία που υιοθετεί το ΚΜ-1e από την τεχνολογία της offset, συντέλεσαν στην επιλογή της AccurioJet KM-1e της Konica-Minolta ως τη βέλτιστη επιλογή."

Παράλληλα με την εγκατάσταση αυτή, η εταιρεία επένδυσε και σε ένα ψηφιακό σύστημα καλλωπισμού εντύπων της MGI και συγκεκριμένα στο MGI JETVARNISH 3D One.
Θυμίζουμε πως το MGI JETVARNISH 3D One προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής παραδοσιακού τοπικού βερνικιού και μπομπέ ανάγλυφου στην ίδια εργασία ή ξεχωριστά (πάχος βερνικιού από 21 μm έως 116μm). Η επιβερνίκωση γίνεται σε εκτυπώσεις offset ή ψηφιακές, με ή χωρίς πλαστικοποίηση, σε πολυστρωματικά χαρτιά, πλαστικά, PVC, Polypropylene, PP κ.α.