graphicanews

Ειδήσεις

cp bourg

Νέα εγκατάσταση C.P.Bourg στην Αθήνα

την 8 Φεβρουαρίου, 2021

Σε μία νέα εγκατάσταση του επιτυχημένου βιβλιοδετικού συστήματος υγρής κόλλας της Βελγικής C.P.Bourg προχώρησε πριν λίγες μέρες η εταιρεία Π. Αρβανίτης ΑΕΕ στον Εκδοτικό Οίκο Open Line - Μασκλαβάνος Θεόδωρος, στην Αθήνα.

CP BOURG BB3002Πρόκειται για το εξαιρετικά επιτυχημένο off-line μοντέλο BB3002 της C.P.Bourg το οποίο σχεδόν 10 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση του στην αγορά, εξακολουθεί να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση στα συστήματα βιβλιοδεσίας, προσφέροντας υψηλή παραγωγικότητα, ποιοτικές βιβλιοδεσίες και ευχρηστία στις επιχειρήσεις εκτύπωσης βιβλίων & εντύπων.

Η εγκατάσταση και η εκπαίδευση των χειριστών της μηχανής πραγματοποιήθηκε από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Π.Αρβανίτης ΑΕΕ στην Open Line η οποία διαθέτει σε πλήρη λειτουργία ακόμη ένα σύστημα βιβλιοδεσίας της C.P.Bourg.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Βελγικός οίκος CP Bourg υποδεικνύει τη χρήση αναλώσιμης υγρής κόλλας του Γερμανικού οίκου Planatol, η οποία είναι κατάλληλη για όλες τις Hot melt μηχανές βιβλιοδεσίας, από την πιο απλή και μικρής παραγωγής μηχανή έως και τις βιομηχανικές CP Bourg.

Μέχρι σήμερα, η Π.Αρβανίτης ΑΕΕ έχει εγκαταστήσει πάνω από 20 μηχανές βιβλιοδεσίας της Βελγικής εταιρείας στην Ελληνική αγορά, καθιστώντας τις συγκεκριμένες μηχανές πρώτες σε πωλήσεις στην κατηγορία αυτή στην Ελλάδα.

BB3002