GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Novacel Xeikon

Αντιπρόσωπος της Xeikon για Ελλάδα και Κύπρο η Novacel Hellas

την 16 Νοεμβρίου, 2020

H Xeikon ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες πως στο εξής τα προϊόντα της θα αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρεία Novacel Hellas ΕΠΕ.
Η τελευταία, ήδη διαθέτει στην ελληνική αγορά προϊόντα του ομίλου Flint στον οποίο ανήκουν τα εκτυπωτικά συστήματα Xeikon, όπως αναλώσιμα & μηχανήματα Φλεξογραφίας.

Ο κος Δημήτρης Σπυρόπουλος της Novacel Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία αυτή η οποία θα οδηγήσει την επιχείρησή μας σε νέα επίπεδα. Η ψηφιακή καινοτομία της Xeikon βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας σήμερα και θα φέρει νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες στους πελάτες μας σε Ελλάδα και Κύπρο και, μακροπρόθεσμα, σε άλλες περιοχές.
Η ελληνική οικονομία βρισκόταν σε βαθιά κρίση από το 2008, αλλά, παρά την τρέχουσα παγκόσμια πανδημία, οι εταιρείες βλέπουν τώρα βελτίωση τόσο στην ιδιωτική, όσο και στην εθνική κατανάλωση και στις ελληνικές εξαγωγές.
Η εκτυπώσεις επωφελούνται και από τις δύο αυτές τάσεις. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το υλισμικό και το λογισμικό της Xeikon έχουν αποδείξει επανειλημμένως την εγκυρότητα, την ποιότητα και την αξιοπιστία τους. Βρίσκουμε τη Xeikon στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας σήμερα με το πιο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο ψηφιακού εξοπλισμού."

Η Novacel Hellas ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998 από τους: Δημήτρη Σπυρόπουλο, Ντένις Ραφτόπουλο και Κώστα Σπυρόπουλο και σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη επιχείρηση. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ήταν στο επίπεδο των 7,6 εκατ. ευρώ το 2019 με πρόβλεψη να πλησιάσει τα 9 εκατ. ευρώ έως το τέλος του 2020.