GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Forlabels Facepack

H τεχνική FacePack στις ετικέτες κρασιών

την 9 Νοεμβρίου, 2017
forlabels facepack logoΗ Forlabels εφάρμοσε την τεχνική εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων Mosaic σε μπουκάλια κρασιού για να προβάλει την τεχνική και να την προτείνει στους συνεργάτες της.

Με την τεχνική Mosaic, εστιάζοντας σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του εικαστικού της ετικέτας, μπορεί να δημιουργήσει ξεχωριστές one-of-a-kind ετικέτες, ανά φιάλη, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού κάθε κομμάτι μετατρέπεται σε μια νέα ξεχωριστή εικαστική σύνθεση που όμως «θυμίζει» την αρχική.

Έτσι, κάθε φιάλη είναι διαφορετική και επιτυγχάνει μια μοναδική face to face επικοινωνία με τον καταναλωτή και τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός και ξεχωριστός.

Το σχεδιασμό της ετικέτας υλοποίησε το δημιουργικό γραφείο Yellow Bean αντλώντας έμπνευση από την τεχνική του Ψηφιδωτού. Τo αρχικό εικαστικό θέμα από το οποίο προέκυψαν οι επί μέρους ετικέτες είναι ένα ψηφιδωτό, διαχρονικό στοιχείο της ελληνικής τέχνης από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, που παραπέμπει στην ιστορία του ελληνικού κρασιού μέσα στο χρόνο.

forlabels ετικετεσ

Η τεχνική αυτή εντάσσεται στη φιλοσοφία FacePack που έχει αναπτύξει η FORLABELS, ώστε η κάθε συσκευασία να είναι μοναδική, συλλεκτική και να γίνεται ένας μοναδικός τόπος συνάντησης και επικοινωνίας ανάμεσα στο προϊόν, τον παραγωγό και τον καταναλωτή.

Την ίδια τεχνική μεταβλητών δεδομένων MOSAIC η εταιρεία μπορεί να την εφαρμόσει και σε θερμοσυρρικνούμενες ετικέτες "shrink sleeve" που εφαρμόζουν πάνω σε όλο τον περιέκτη της συσκευασίας.

συσκευασιες forlabels