graphicanews

Ειδήσεις

Chameleon mimaki new

Authorised Partner της Mimaki η Chameleon Graphics

την 6 Ιουλίου, 2020

Η Chameleon Graphics επισήμως από την 1η Ιουλίου 2020 θα διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα του Ιαπωνικού κατασκευαστή MIMAKI.

Η ανακοίνωση της Chameleon Graphics αναφέρει:

“Η ΧΑΜΑΙΛΕΩΝ ΓΚΡΑΦΙΚΣ Ε.Π.Ε είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την Ιαπωνική MIMAKI για την Ελληνική αγορά. Η MIMAKI είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εκτυπωτικών και κοπτικών μηχανημάτων στον Κόσμο κατέχοντας ιδιαίτερα υψηλά μερίδια αγοράς αλλά και σταθερά προσανατολισμένη στην τεχνολογία αιχμής.
Εκτυπωτές ρολού με μελάνια Eco Solvent, UV και Sublimation, επίπεδοι εκτυπωτές UV μικρού και μεγάλου φορμάτ, κοπτικά ρολού και επίπεδα και τέλος ανταλλακτικά και αναλώσιμα για όλες τις παραπάνω κατηγορίες, εγκατάσταση μηχανημάτων, εκπαίδευση και service. Με δύο ολοκληρωμένα Demo Room σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μπορείτε να μας επισκεφθείτε και να γνωρίσετε από κοντά τις πρωτοπόρες τεχνολογίες της Mimaki και να εκτυπώσετε οποιοδήποτε αρχείο και υλικό επιθυμείτε.
Εκτύπωση και κοπή με Eco Solvent και UV μελάνια, εκτύπωση UV σε πλήθος αντικειμένων ακόμα και κυλινδρικών, εκτύπωση Solvent μεγάλου φορμάτ για υψηλή παραγωγικότητα, transfer sublimation σε 4 πλάτη, UV σε φύλλα μέχρι 2m x 3m, όλα είναι εφικτά με έναν ή και περισσότερους εκτυπωτές Mimaki.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού για το προσωπικό σας demo στο 210 5143101 / 2311 822 510 ή στο info@chameleon-graphics.gr”