graphicanews

Ειδήσεις

Canon ComPage

Η ComPage νέος διανομέας της Canon

την 11 Φεβρουαρίου, 2020

H Canon Ελλάδας ανακοίνωσε ότι, σε συνέχεια της διεύρυνσης του δικτύου διανομέων της στην Ελλάδα, η εταιρεία ComPage αναλαμβάνει το ρόλο του διανομέα-μεταπωλητή των συστημάτων εκτύπωσης και σάρωσης μεγάλου τιράζ και ευρείας διάστασης της Canon Production Printing (πρώην Océ) καθώς και των παραγωγικών συστημάτων φύλλου των Canon & Canon Production Printing.

Η συνεργασία αφορά στη διανομή και μεταπώληση προϊόντων των σειρών PlotWave και ColorWave, τα οποία καλύπτουν εξειδικευμένες εφαρμογές εκτύπωσης & σάρωσης μεγάλου τιράζ για ευρείας διάστασης εκτυπώσεις.
Εκτός των παραπάνω wide format εκτυπωτών, η ComPage αναλαμβάνει τη διανομή και υποστήριξη των ασπρόμαυρων εκτυπωτών παραγωγής IR Advance 8500 Series καθώς και της σειράς VarioPrint για μικρά και μεγάλα τιράζ. Παράλληλα, θα διαθέτει στην αγορά και τα έγχρωμα παραγωγικά μοντέλα φύλλου της σειράς ImagePress (C165 & C910).

Canon & ComPage

Για τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας after sales τεχνικών υπηρεσιών στα ανωτέρω προϊόντα που εντάσσονται πλέον στην γκάμα της, η ComPage έχει λάβει τεχνική πιστοποίηση από την Canon.

Η είσοδος της ComPage στο δίκτυο διανομέων των επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon διευρύνει τις δυνατότητες πρόσβασης των ελληνικών επιχειρήσεων σε αυτές. Το δίκτυο διανομέων επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon περιλαμβάνει επίσης τις εταιρείες Intersys και Info Quest Technologies.
Η Intersys αποτελεί Platinum Partner της Canon και διανέμει το σύνολο των επαγγελματικών λύσεων εκτύπωσης της Canon, εκτός των εκτυπωτών ρολού μεγάλου τιράζ. Η Info Quest Technologies διανέμει προϊόντα εκτύπωσης τεχνολογίας laser και εκτυπωτές wide format.

Η εταιρία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Α.Ε.Ε (COMPAGE S.A) ιδρύθηκε το έτος 2000 και η έδρα της βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής. Προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης και ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων. Η εταιρία έχει εισαγάγει και αναπτύξει σύστημα ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001, έχοντας δώσει ιδιαίτερο βάρος και έμφαση στην εξασφάλιση σταθερού επιπέδου ποιότητας στις υπηρεσίες που παρέχει. Κεντρικός στόχος και προσπάθεια αποτελεί η συνεχής αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους πελάτες της.