graphicanews

Ειδήσεις

ReadyPrint

ReadyPrint: Εκτυπώσεις με συνδρομή από την EPSON

την 30 Ιανουαρίου, 2020

Η Seiko Epson Corporation ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας, συνδρομητικής, υπηρεσίας για ιδιώτες που χρησιμοποιούν τους εκτυπωτές της. Η νέα συνδρομητική υπηρεσία ονομάζεται ReadyPrint, θα ξεκινήσει πρώτα από την Ολλανδία, ενώ, στόχος είναι να εξαπλωθεί σταδιακά σε όλη την Ευρώπη και από τον Απρίλιο 2020 να επεκταθεί σε όλον τον αναπτυγμένο κόσμο.
Οι ευρωπαίοι καταναλωτές που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν έναν εκτυπωτή δεξαμενής μελάνης μεγάλης χωρητικότητας θα μπορούν να εγγραφούν στη νέα υπηρεσία επιλέγοντας το συνδρομητικό πακέτο που τους ταιριάζει και να λάβουν δωρεάν και τον εκτυπωτή.

Η νέα υπηρεσία περιλαμβάνει 3 διαφορετικά πακέτα συνδρομών για μονόχρωμη ή έγχρωμη εκτύπωση και οι τιμές τους καθορίζονται από τον όγκο των εκτυπώσεων που θα πραγματοποιούν σε μηνιαία βάση.
Τα συνδρομητικά πακέτα θα ξεκινούν από 6,99 ευρώ για 300 Α/Μ εκτυπώσεις το μήνα και θα φτάνουν τα 14,99 ευρώ για απεριόριστο αριθμό έγχρωμων εκτυπώσεων το μήνα.

Η υπηρεσία ReadyPrint ανιχνεύει πότε το μελάνι στον εκτυπωτή αρχίζει να τελειώνει και θα στέλνει αυτόματα νέες φιάλες αντικατάστασης στον συνδρομητή χωρίς εκείνος να χρειάζεται να τις παραγγείλει. Οι εκτυπωτές θα καλύπτονται επίσης από τυχόν καταστροφές κατά τη διάρκεια της σύμβασης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Epson θα ξεκινήσει μια αντίστοιχη συνδρομητική υπηρεσία και για τους χρήστες απλών εκτυπωτών Epson με φυσίγγια. Οι συνδρομητές θα λαμβάνουν και εδώ αυτόματα τα μελάνια αντικατάστασης έναντι ενός σταθερού μηνιαίου αντιτίμου.
Θα υπάρχουν πάλι τρία διαφορετικά συνδρομητικά πακέτα ανάλογα με τον όγκο των εκτυπώσεων (ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για Α/Μ ή έγχρωμη εκτύπωση) και οι τιμές θα ξεκινούν από τα 2 ευρώ το μήνα.

Μέσω των συνδρομητικών υπηρεσιών, η Epson πιστεύει ότι μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας ολοένα και πιο διαφοροποιημένης αγοράς και να συνεχίσει να βελτιώνει την ικανοποίηση των πελατών της.