graphicanews

Ειδήσεις

Νέος CEO για την AGFA

Νέος CEO για την AGFA

την 9 Ιανουαρίου, 2020

Από την 1η Φεβρουαρίου 2020, ο Γάλος Pascal Juery θα γίνει ο νέος CEO της Agfa-Gevaert. Διαδέχεται τον Christian Reinaudo, ο οποίος θα συνεχίσει να υποστηρίζει την εταιρεία ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Μετά από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής, το Διοικητικό Συμβούλιο της AGFA αποφάσισε να διορίσει τον Pascal Juery ως τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλό της.

Ο νέος επικεφαλής της AGFA είναι 54 ετών από το Παρίσι της Γαλλίας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία χημικών και προηγμένων υλικών. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον τομέα της οικονομίας και τα τελευταία 10 χρόνια υπήρξε μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Rhodia (εταιρείας που δραστηριοποιείται στη διάθεση προϊόντων χάρτου) και στην εταιρεία χημικών Solvay, όπου συμμετείχε ενεργά στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου.

Ο μελλοντικός διευθύνων σύμβουλος της Agfa-Gevaert δήλωσε σχετικά με τα νέα του καθήκοντα: “Είμαι περήφανος που συμμετέχω στην Agfa-Gevaert, μια παγκόσμια κορυφαία εταιρία υψηλής τεχνολογίας που έχει επανατοποθετηθεί επιτυχώς στον ψηφιακό κόσμο. Ανυπομονώ να συνεχίσω τη διαδικασία μετασχηματισμού με την ταλαντούχα ομάδα της Agfa-Gevaert και να επιτύχω βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη”.