graphicanews

Ειδήσεις

Label Experts platform

Label Experts από Heidelberg & Gallus

την 4 Ιουνίου, 2019

Μία νέα, δωρεάν, online πλατφόρμα για την εκτύπωση ετικετών λάνσαρε πριν λίγες μέρες η Heidelberg σε συνεργασία με τη θυγατρική της Gallus. Η πλατφόρμα στοχεύει στην ενημέρωση των επαγγελματιών γύρο από θέματα που σχετίζονται με την παραγωγή ετικετών.

Οι ετικέτες δίνουν στα προϊόντα τη μοναδική τους ταυτότητα και επηρεάζουν την απόφαση για αγορά του προϊόντος στα σημεία πώλησης. Καλύπτοντας περίπου το 5% του παγκόσμιου όγκου εκτυπώσεων -με αξία περίπου στα 400 δισ. Ευρώ- η αγορά ετικετών σήμερα κατέχει τη μεγαλύτερη δυναμική ανάπτυξης στη Βιομηχανία της Εκτύπωσης.
Μέσα σε λίγες δεκαετίες κατάφερε από έναν μικρό, εξειδικευμένο τομέα της εκτύπωσης να εξελιχθεί σε έναν σημαντικό παίκτη της Βιομηχανίας.

Μαζί με τη μεγάλη αύξηση της αγοράς ετικέτας, αυξήθηκε παράλληλα όπως είναι φυσικό και η πληροφορία γύρο από τις νέες τεχνικές, τα υλικά και τις διαφορετικές μεθόδους παραγωγής των ετικετών.

Όλη αυτή τη χρήσιμη πληροφορία προσπαθεί να συγκεντρώσει η Heidelberg και η Gallus στη νέα πλατφόρμα, η οποία βρίσκεται στη διεύθυνση www.label-experts.com, και προσφέρει από άρθρα και έρευνες μέχρι βίντεο για την αγορά της ετικέτας.