graphicanews

Ειδήσεις

Next & Xerox Iridesse

Πρώτη ελληνική επένδυση σε Xerox Iridesse από την Next

την 6 Μαΐου, 2019

Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών εκτύπωσης Next Α.Ε. επένδυσε προσφάτως στην νέα ναυαρχίδα της Xerox, Iridesse.

Η εταιρεία παράγει ένα ευρύ φάσμα έντυπων εφαρμογών και για τις ανάγκες της επένδυσε στο νέο σύστημα εκτύπωσης που προσφέρει μεταξύ άλλων δυνατότητες φινιρίσματος εντύπων με ένα πέρασμα (περισσότερα εδώ).

Ο κ. Αντώνης Κόλλιας, ιδιοκτήτης της Next Α.Ε, δήλωσε: « Εκτός από την άριστη ποιότητα εκτύπωσης, η πρωτοποριακή ανάμειξη μελανιών ειδικών χρωμάτων με μελάνια τετραχρωμίας, δημιουργεί μοναδικά, ιριδίζοντα εφέ που κάνει τις εκτυπώσεις να δείχνουν «ζωντανές» - εκπλήσσοντας ευχάριστα ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Η παραγωγική πρέσσα Iridesse θα μας βοηθήσει, να προσφέρουμε περισσότερες εφαρμογές, σε ανταγωνιστικό κόστος, διευρύνοντας περαιτέρω την επιχείρησή μας».

Ο κ. Θωμάς Αρβανιτέλλης, διευθυντής δικτύου πωλήσεων της Xerox, τόνισε: «Η Next Α.Ε είναι γνωστή στην ελληνική αγορά Γραφικών Τεχνών για τη δέσμευσή της στην ποιότητα και το συντονισμό. Με την εγκατάσταση της πρώτης πρέσσας Iridesse στην Ελλάδα, η εταιρεία εξασφαλίζει ασυναγώνιστη ποιότητα, μοναδικές εφαρμογές και σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».