graphicanews

Ειδήσεις

Εκλογές για την HELGRAMED στη GRAPHICA EXPO 2019

την 17 Φεβρουαρίου, 2019

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED) συμμετέχει για 3η συνεχόμενη φορά στην έκθεση GRAPHICA EXPO, που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2019, με δικό της περίπτερο (περίπτερο Νο 112).

Το Δ.Σ. της Ένωσης προσκαλεί όλα τα τακτικά και δόκιμα μέλη της να επισκεφθούν το περίπτερο της Ένωσης στην έκθεση όπου θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και σκέψεις για τον κλάδο των Γραφικών Τεχνών.

Παράλληλα, θα διενεργηθούν σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ.
Για το λόγο αυτό καλούνται όλα τα τακτικά μέλη (που είναι οικονομικώς τακτοποιημένα) να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να ψηφίσουν για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Διευκρινίζεται ότι όσα από τα τακτικά μέλη δεν είναι οικονομικώς τακτοποιημένα μπορούν να καταβάλουν τις ετήσιες συνδρομές που οφείλουν, είτε μέσω τραπεζικής μεταφοράς στον λογαριασμό της Ένωσης (στοιχεία λογαριασμού μπορείτε να βρείτε στο www.helgramed.gr/contact.php), είτε σε μετρητά στην ταμία της Ένωσης κα Θεοδώρα Σανδάλη κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Επίσης, καλούνται όσα από τα τακτικά μέλη της Ένωσης επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ, να δηλώσουν την πρόθεση τους αυτή, με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ένωσης (helgramed@gmail.com) μέχρι την Τρίτη 19/02/2019 και ώρα 23:59.