graphicanews

Ειδήσεις

drupa 2020

Πληρότητα 96% καταγράφει η drupa 2020

την 13 Νοεμβρίου, 2018

Εντυπωσιακή είναι η ζήτηση για εκθεσιακούς χώρους για την επόμενη διοργάνωση της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 26 Ιουνίου 2020.
Ήδη, σχεδόν 2 χρόνια πριν η μεγαλύτερη έκθεση Γραφικών Τεχνών ανοίξει τις πύλες της στο Dusseldorf, έχει καλυφθεί το 96% των διαθέσιμων περιπτέρων, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

Η συνολική έκταση της έκθεσης αγγίζει τα 160 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα και βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, εκθέτες από 40 χώρες έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων παγκόσμιων παραγόντων, καθώς και πολλών μικρότερων εταιρειών και νεοσύστατων επιχειρήσεων.
Προκαταρκτική λίστα με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις βρίσκεται αναρτημένη στο www.drupa.com

Ο Werner Matthias Dornscheidt, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Messe Düsseldorf, δηλώνει ευτυχής για τη θετική πορεία των κρατήσεων.
"Οι εταιρείες στη βιομηχανία της εκτύπωσης γνωρίζουν ότι κάθε τέσσερα χρόνια βρίσκουν την τέλεια πλατφόρμα για να προβάλουν τις καινοτομίες τους. Βασίζονται στην κορυφαία εμπορική έκθεση για την προώθηση νέων προϊόντων και την αποτελεσματική συνεργασία με τους πελάτες τους." δήλωσε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της drupa.

Όπως κάθε φορά, έτσι και στην επόμενη διοργάνωση η έκθεση θα προβάλει προϊόντα και υπηρεσίες από τις παρακάτω έξι κατηγορίες:

1. Προεκτύπωση / Εκτύπωση
2. Σχεδιασμός / Multichannel
3. Μετεκτύπωση / Περατώσεις / Συσκευασία
4. Νέες τεχνολογίες
5. Υλικά & Αναλώσιμα
6. Εξοπλισμοί / Υπηρεσίες / Υποδομές

Το 2020, εκτός από τις εκτυπώσεις και τις περατώσεις, έμφαση θα δοθεί στην εκτύπωση συσκευασιών, στη βιομηχανική και λειτουργική εκτύπωση καθώς και στην παραγωγή προσθέτων υλών.