graphicanews

Ειδήσεις

IPEX

Τίτλοι τέλους για την IPEX

την 28 Ιουνίου, 2018

Με μία λιτή ανακοίνωση και μετά από διαβουλεύσεις με τις εταιρείες/εκθέτες των Γραφικών Τεχνών, η κλαδική έκθεση IPEX αναστέλλει τις δραστηριότητές της.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η IPEX, η διεθνής έκθεση τεχνολογίας εκτύπωσης και εξοπλισμού, πρόκειται να κλείσει μετά από μια περίοδο διαβουλεύσεων με τη Βιομηχανία.

Η πιο πρόσφατη έκθεση, IPEX 2017, πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό NEC στο Μπέρμιγχαμ στα τέλη Οκτωβρίου και στις αρχές Νοεμβρίου του 2017. Πάνω από 150 εταιρείες από 20 χώρες παρουσίασαν τις τελευταίες λύσεις εκτύπωσης και εξοπλισμού, ενώ περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες επισκέφτηκαν την έκθεση για να βρουν νέα προϊόντα και να ενημερωθούν για τις τάσεις της Βιομηχανίας.

Ο κος Rob Fisher, διευθυντής της IPEX, δήλωσε: "Μέσω της IPEX, είμαστε υπερήφανοι που παίξαμε έναν ρόλο σε μια τόσο σημαντική και ποικιλόμορφη Βιομηχανία, και ότι υποστηρίξαμε ένα όνομα με τόσο μακρά ιστορία. Απολαύσαμε τη διοργάνωση της IPEX 2017 και λάβαμε θετικά σχόλια από τους εκθέτες, πολλοί από τους οποίους κατέγραψαν εξαιρετικά επίπεδα ενδιαφέροντος και πωλήσεις στην εκδήλωσή μας" και συνεχίζει: "Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς και η διάθεση για μια εκδήλωση μεγάλης κλίμακας που να επικεντρώνεται στην Εκτύπωση εξακολουθεί να είναι μία δύσκολη υπόθεση. Έχοντας διαβουλευτεί με μια σειρά εκθετών και συνεργατών για την αξιολόγηση των επιλογών για την IPEX, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι απαιτήσεις της Βιομηχανίας δεν συμφωνούν πλέον με τις δικές μας όσον αφορά τον κύκλο, την κλίμακα, και το τί απαιτείται για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε περαιτέρω και να επενδύουμε στην IPEX.
Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους εταίρους μας, στους εκθέτες μας, και σε όλους όσους έχουν συνεργαστεί με την IPEX, κάθε επιτυχία, καθώς η Βιομηχανία συνεχίζει να εξελίσσεται".