GRAPHICANEWS

Εκδηλώσεις

3ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών

την 20 Μαΐου, 2019

29/5/2019: Ματαιώνεται η διεξαγωγή του 3ου Θερινού Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών καθώς οι ημερομηνίες διεξαγωγής συμπίπτουν με αυτήν των πρόωρων Εθνικών Εκλογών καθιστώντας αδύνατη την διεξαγωγή του.

Το 3ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με συνδιοργανωτές το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED) και το Σύνδεσμο FESPA HELLAS, με την υποστήριξη της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της FESPA.

Το 3ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών αποτελεί τη συνέχεια των επιτυχημένων διοργανώσεων του 1ου και 2ου Θερινού Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών και του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γραφικών Τεχνών, που πραγματοποιήθηκαν το 2017 και 2018.

Τα προσφερόμενα εργαστήρια είναι:

• Μεταξοτυπία,
• Βιβλιοδεσία,
• Χαλκογραφία,
• Φωτογραφία και
• Υβριδικές εκτυπώσεις και διαχείριση χρώματος.

Οι θέσεις του θερινού εργαστηρίου είναι σαράντα πέντε (45) συνολικά, ενώ για κάθε εργαστήριο υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων των 10 ατόμων. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο e-mail bookofgraphicarts@gmail.com ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με την υπεύθυνη Δημόσιων Σχέσεων του Θερινού Εργαστηρίου κ. Μαρία Αντωνοπούλου, στο: 2109930324 (9:00 – 14:00). Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας που θα αποδεικνύεται από την ημερομηνία αποστολής του αιτήματος συμμετοχής.

Για το Πρόγραμμα του 3ου Θερινού Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών, θα ακολουθήσει σύντομα πρόσθετη ενημέρωση.

3ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών