graphicanews

Εκδηλώσεις

Το μέλλον της έντυπης επικοινωνίας

την 23 Μαρτίου, 2023

Δελτίο Τύπου

Το μέλλον της έντυπης επικοινωνίας, ένα workshop από την PressiousArvanitidis, στο πλαίσιο της GRAPHICA EXPO 2023

Η PressiousArvanitidis, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην GRAPHICA EXPO 2023 το Σάββατο 18/02, στον χώρο συνεδρίων του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας, διοργάνωσε ένα workshop με τίτλο «Το μέλλον της έντυπης επικοινωνίας», όπου ανέλυσε δείκτες από την αγορά του χαρτιού, την ψηφιοποίηση του κλάδου και αναφέρθηκε συνολικά στην σημασία του εντύπου στην επικοινωνία, σε συνεργασία με τα Χαρτιά Περράκης, με την κυρία Αριάδνη Περράκη, αλλά και την ΑΕΑ Relate, την οποία εκπροσώπησε ο κύριος Πάνος Ρήγας. 

Αφού πραγματοποιήθηκε μια παρουσίαση της εταιρείας στους παρευρισκόμενους, ακολούθησε παρουσίαση από την κυρία Περράκη σχετικά με τα ειδικά χαρτιά, τις εφαρμογές και ιδιαιτερότητές τους, ενώ αμέσως έπειτα, ο κύριος Ρήγας μίλησε για την διαχρονικότητα του εντύπου και πως η φυσική του υπόσταση δεν θα «πεθάνει», μα θα παραμείνει υπό άλλες μορφές. Τίτλος της συγκεκριμένης παρουσίασης «The king is gone, long Live the king», αναφερόμενος στον βασιλιά της επικοινωνίας, το έντυπο και πώς αυτό επηρεάστηκε μέσω της ψηφιακής εποχής.

Το μέλλον της έντυπης επικοινωνίας, ένα workshop από την PressiousArvanitidis, στο πλαίσιο της Graphica Expo 2023

Μπορεί το «Σημείο Συνάντησης…Μαζί», το concept συμμετοχής της PressiousArvanitidis στην έκθεση, να ήταν το περίπτερο 301 και κάθε μελλοντικό σημείο συνάντησης με τους πολύτιμους συνεργάτες της, όμως είναι ακόμη ένα μήνυμα απόλυτα συνδεδεμένο με το μέλλον του κλάδου. Το «Μαζί» που μας παρουσίασε η PressiousArvanitidis και οι συνεργάτες της, αποτελεί και μια παρακίνηση διατήρησης και συνέχισης της κυριαρχίας του εντύπου ως μέσο διαφήμισης, προβολής και επικοινωνίας.