graphicanews

Εκδηλώσεις

Viscom 2017

την 15 Αυγούστου, 2017

Viscom 2017: Νέες εφαρμογές για την εύκαμπτη επιγραφοποιία (soft signage), τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και τη UV εκτύπωση ευρείας διάστασης.

Καινοτομίες για την ψηφιακή αλλά και την ευρείας διάστασης εκτύπωση θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επαγγελματίες από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου στην Viscom, που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.
Η έκθεση που είναι αφιερωμένη στον κλάδο της οπτικής επικοινωνίας θα λάβει χώρα στα Hall 13 & 14, και φέτος το παρόν θα δώσουν περίπου 300 εκθέτες μεταξύ άλλων γνωστοί κατασκευαστές του κλάδου όπως η Agfa Graphics, η Canon, η Epson, η Fujifilm, η Mimaki και η SwissQPrint.
Η διοργανώτρια εταιρεία αναμένει περί τους 10.000 επισκέπτες.

Νέες τάσεις στην εκτύπωση: Διακόσμηση εσωτερικών χώρων
Στην ψηφιακή εκτύπωση η φαντασία δεν έχει όρια. Γι αυτό όλο και περισσότεροι κατασκευαστές οικιακών εξοπλισμών ή διακοσμητές εσωτερικών χώρων και αρχιτέκτονες στρέφονται στις δυνατότητες της ψηφιακής εκτύπωσης, για να μεταμορφώσουν ένα χώρο.
"Μία νέα, ελκυστική αγορά ανοίγεται εδώ για τους τυπογράφους η οποία όμως έχει και αρκετές προκλήσεις. Εάν θέλεις να παράγεις εκτυπώσεις με κέρδος, τότε θα χρειαστείς λογισμικά και εκτυπωτές τα οποία θα παράγουν γρήγορα και χωρίς διακοπές στη ροή εργασίας." δηλώνει ο κος Petra Lassahn, διευθυντής της Viscom.
Στη φετινή διοργάνωση, οι σημαντικότεροι κατασκευαστές θα εκθέσουν προϊόντα που διευκολύνουν τους ψηφιακούς τυπογράφους να εισέλθουν δυναμικά στις νέες αυτές αγορές.

viscom paris

viscom parisviscom paris

Καινοτομίες: Πρόγραμμα Viscom Premium Print

Από την πρώτη κιόλας μέρα, η Viscom θα προσφέρει το νέο της πρωτοποριακό πρόγραμμα στο οποίο επισκέπτες που θέλουν να προχωρήσουν σε κάποια επένδυση, θα μπορούν να συναντηθούν κατ' ιδίαν με τουλάχιστον 3 εκθέτες που τους ενδιαφέρουν. Η όλη οργάνωση των συναντήσεων πραγματοποιείται από την ίδια τη Viscom.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα της έκθεσης από εδώ.