graphicanews

Εκδηλώσεις

3 εβδομάδες για την έκθεση FESPA. Χωρίς μέτρα Covid.

την 5 Μαΐου, 2022

340 διεθνείς προμηθευτές ετοιμάζονται να υποδεχτούν στο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin στο Βερολίνο τους επαγγελματίες της εκτύπωσης. Ανάμεσά τους μεγάλα ονόματα του κλάδου που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν το 2021, συμπεριλαμβανομένων των Epson, Fujifilm, MHM και M&R.

Ο κος Michael Ryan, επικεφαλής της FESPA Global Print Expo, σχολιάζει: «Ο ενθουσιασμός αυξάνεται όσο πλησιάζουμε στην εκδήλωση και η πρόσφατη είδηση ότι οι περιορισμοί σχετικά με τον COVID έχουν αρθεί στη Γερμανία, έδωσαν μια ισχυρή ώθηση του ενδιαφέροντος συμμετοχής από τους εκθέτες. Με 340 επιβεβαιωμένους εκθέτες, θα ανοίξουμε μια έκθεση με σχεδόν διπλάσιο αριθμό εταιρειών που ήταν παρούσες στο Άμστερνταμ πέρυσι, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα βρουν τα προϊόντα και τις επιχειρηματικές λύσεις που χρειάζονται για να τροφοδοτήσουν την ανάκαμψη και την ανάπτυξή τους.»

Πολλοί εκθέτες αναμένεται να παρουσιάσουν νέες τεχνολογίες και αναλώσιμα, όπως:
- τον υβριδικό εκτυπωτή inkjet LED Jeti Tauro H3300 HS και τον εκτυπωτή Dye-sub Avinci CX3200 από την Agfa,
- το ψηφιακά εκτυπώσιμο φιλμ περιτυλίγματος χωρίς PVC από την Avery Dennison,
- το βιομηχανικό εκτυπωτή για ύφασμα GTXPro από τη Brother,
- τον νέο εκτυπωτή υφάσματος Reggiani Terra Silver από την EFI και
- τη νέα σειρά wide format 330 από τη Mimaki.

Η Durst, η Canon, η Fujifilm και η HP έχουν επίσης ανακοινώσει πως θα παρουσιάσουν νέα προϊόντα στη φετινή διοργάνωση.

Λίστα με τους εκθέτες που έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους μπορείτε να δείτε από εδώ

Τα περιοριστικά μέτρα για τον COVID καταργήθηκαν από την 1η Απριλίου 2022 στη Γερμανία, επιτρέποντας ξανά τη διοργάνωση εκθέσεων Οι εκθέσεις μπορούν πλέον να πραγματοποιηθούν χωρίς περιορισμούς στον αριθμό ή την πυκνότητα των επισκεπτών, τις αποστάσεις ή την υποχρέωση χρήσης μάσκας. Ισχύουν ωστόσο ακόμα τα μέτρα που αφορούν στα πιστοποιητικά νόσησης ή εμβολιασμού ή αρνητικού rapid test.

Για την επίσκεψή σας στην έκθεση απαιτείται προεγγραφή από εδώ