graphicanews

Εκδηλώσεις

Open House από τη Durst

την 9 Μαρτίου, 2022

Ο όμιλος Durst προσκαλεί, μαζί με τις AB Graphics, Actega, Avery Dennison, Fedrigoni, OMET, UPM Raflatac και άλλες κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, σε μια διεθνή δια ζώσης εκδήλωση από τις 26 έως τις 29 Απριλίου στα κεντρικά του γραφεία στην πόλη Brixen στις Ιταλικές Άλπεις.

Οι εκτυπωτικές εταιρείες, οι εκπρόσωποι του Τύπου και όσοι ενδιαφέρονται για την παραγωγή ετικετών υψηλής ποιότητας, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις τελευταίες καινοτομίες τόσο των εκτυπωτών Tau RSC της Durst, όσο και των άλλων επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Μετά την ακύρωση της έκθεσης Labelexpo Europe 2022 (σ.σ. περισσότερα εδώ), συμφωνήσαμε αμέσως να προσφέρουμε στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες μας την ευκαιρία να ζήσουν ζωντανά την πλήρη γκάμα των παγκοσμίως καθιερωμένων λύσεων εκτύπωσης ετικετών και όλες τις καινοτομίες μας. Γι' αυτό διοργανώνουμε την έκθεση Durst Expo 2022: Label μαζί με πολλές κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στα κεντρικά γραφεία της Durst στο Brixen της Ιταλίας», δήλωσε ο κος Martin Leitner, Durst Product Manager Label & Flexible Packaging.

Για τρεισήμισι ημέρες, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ένα ποικίλο πρόγραμμα ζωντανών επιδείξεων της μηχανής Tau RSC, συζητήσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις από εταιρείες και πελάτες που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://durst-group.powerappsportals.com/event/registration?id=DurstExpo2022_Label_EventNo_1769101086