graphicanews

Εκδηλώσεις

Digital Creative Summit για Digital Arts

την 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Στο Digital Creative Summit 2020, που διοργανώνεται οn line στις 26 Σεπτεμβρίου και στις 3 Οκτωβρίου 2020, φοιτητές και επαγγελματίες των Digital Arts θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν (χωρίς κόστος συμμετοχής) τέσσερις επαγγελματίες από διαφορετικές χώρες, από το χώρο των Digital Arts & Animation, να μιλούν για τη δουλειά, την εμπειρία τους, καθώς και να δείξουν δουλειά τους.

Από την Ελλάδα προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο εικονογράφος Κωστής Παπαθεοδώρου, Ambassador της Huion Greece, ο οποίος θα μιλήσει στις 3 Οκτωβρίου, στις 9:15 π.μ., για τη δουλειά και την εμπειρία του ως εικονογράφος και θα παρουσιάσει έργα του.
Στο τέλος της παρουσίασής του, οι συμμετέχοντες μπορούν να του απευθύνουν και ερωτήσεις.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορεί να γίνει μέσω του Zoom ή του Facebook. Για το zoom υπάρχει περιορισμός θέσεων και απαιτείται προεγγραφή στο bit.ly/CBM2020-DCS

Η παρουσίαση θα γίνει στα Αγγλικά και για όσους εγγραφούν και παρακολουθήσουν μέσω Zoom όλη την παρουσίαση της 3ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δύο Huion Graphic Tablets H640.

O Κωστής Παπαθεοδώρου είναι εδώ και 15 χρόνια εικονογράφος, από την Αθήνα. Ξεκίνησε να εργάζεται σαν art director σε διαφημιστικές εταιρίες για πολυεθνικούς και τοπικούς πελάτες. Εικονογραφήσεις του για εξώφυλλα, άρθρα και tutorials έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά Newsweek int. edition, L’ Echo des Savanes και Photoshop Creative magazine.
Παράλληλα με τη διαφημιστική εικονογράφηση, λατρεύει να ζωγραφίζει πορτρέτα και καρικατούρες.