GRAPHICANEWS

Εκδηλώσεις

Athens Photo Festival 2019

την 12 Ιουνίου, 2019

Το Athens Photo Festival, πιστό στο καθιερωμένο ραντεβού του, θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά τη μεγάλη γιορτή της φωτογραφίας και του σύγχρονου οπτικού πολιτισμού στην Ελλάδα.

Το Athens Photo Festival 2019 εγκαινιάζεται την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 20:30 στο Μουσείο Μπενάκη / Πειραιώς 138.
Το κεντρικό πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης διασταυρώνει φωτογραφικά έργα, βίντεο και εγκαταστάσεις 75 καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών από 30 χώρες, ενισχύοντας τον καλλιτεχνικό, κοινωνικό και πολιτικό διάλογο, και τον πειραματισμό με διάφορα οπτικά μέσα.
Το εκθεσιακό πρόγραμμα του φεστιβάλ εκτείνεται στους δύο ορόφους του Μουσείου Μπενάκη, καθώς και σε 10 ακόμη χώρους της Αθήνας.

Athens Photo Festival 2019

Ένα ευρύ σύνολο δράσεων και πρωτοβουλιών –προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα, ομιλίες, δράσεις δικτύωσης, performances, ομιλίες, παράλληλες εκδηλώσεις– πλαισιώνουν τη φετινή διοργάνωση, συγκροτώντας μια δυναμική πλατφόρμα ανάδειξης της σύγχρονης φωτογραφικής δημιουργίας και αλληλεπίδρασης με την ευρύτερη πολιτιστική κοινότητα.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του Athens Photo Festival 2019, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ, www.photofestival.gr.

Ελεύθερη είσοδος την ημέρα των εγκαινίων.