graphicanews

Εκδηλώσεις

Αλλαγών συνέχεια για τη Viscom

την 24 Οκτωβρίου, 2017

Μετά την πρόσφατη ακύρωση της διοργάνωσης στο Παρίσι, λόγω μικρής προσέλκυσης εκθετών, η έκθεση Viscom βρίσκεται σε διαδικασίες αναδιοργάνωσης και επανατοποθέτησης στην αγορά.
Έτσι, πριν λίγες μέρες προχώρησε σε τρεις νέες ανακοινώσεις σχετικά με την ημερομηνία, τον τόπο διεξαγωγής και μία νέα σύμπραξη.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αποφασίστηκε η γερμανική έκθεση να μετακομίσει μόνιμα στο Ντύσσελντορφ, καθώς και να διεξάγεται πλέον τον Ιανουάριο και όχι το φθινόπωρο όπως συνήθιζε. Τρίτη αλλαγή που ανακοινώθηκε είναι η συνεργασία της γερμανικής διοργάνωσης με την έκθεση PSI, την Ευρωπαϊκή έκθεση για τα προϊόντα προώθησης. Η πρώτη κοινή έκθεση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8 και 10 Ιανουαρίου 2019. Η αλλαγή αυτή συνεπάγεται πως η έκθεση του φθινοπώρου του 2018 ακυρώνεται.

Η ένωση αυτή δημιουργεί στην Ευρώπη την μεγαλύτερη εκθεσιακή σύμπραξη στην αγορά της Διαφήμισης και της Προώθησης. Μαζί, οι δύο εκθέσεις της Reed Exhibitions συγκεντρώνουν 1200 εκθέτες και περίπου 28,000 επισκέπτες από 80 χώρες! Η νέα υπερέκθεση -αν και τυπικά θα παραμείνουν 2 ξεχωριστές διοργανώσεις- θα εστιάσουν στην Επιγραφοποιία, τα προϊόντα Προώθησης & Πωλήσεων αλλά και την εκτύπωση υφάσματος και την "εύκαμπτη επιγραφοποιία".

Η έκθεση, φυσικά, θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο εκθεσιακό πάρκο της πόλης -γνωστό από τις εκθέσεις drupa και interpack- με τη viscom να καταλαμβάνει τις αίθουσες 13 & 14 και την PSI τις αίθουσες 9 έως 12.

Προηγουμενο

Packaging Innovation Awards 2017

Επομενο

Viscom 2017