graphicanews

Εκδηλώσεις

11 & 12 Μαΐου το Pack & Label Days 2018

την 30 Μαρτίου, 2018

Στις 11 και 12 Μαΐου, στο συνεδριακό κέντρο Ι. Βελλίδης στη ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο Label & Pack Days 2018 που και φέτος θα είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στη συσκευασία, την ετικέτα, την προβολή και την προώθηση προϊόντων, πλαισιωμένο από ένα πρόγραμμα επιδείξεων με εργαστήρια και διαλέξεις.

Κατά τη διάρκεια του διήμερου Συνεδρίου θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης εξειδικευμένων ομιλιών, παρουσιάσεων, σεμιναρίων στους τομείς συσκευασίας, ετικέτας, εκτυπώσεων, προβολής, προώθησης και marketing προϊόντων.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η προσέλκυση επισκεπτών από τις γειτονικές χώρες, ενώ ομιλητές θα είναι έλληνες και ξένοι ειδικοί και εμπειρογνώμονες από τους ανωτέρω τομείς, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Κεντρικά Θέματα των συνεδρίων Label & Pack Days αποτελούν οι εύκαμπτη συσκευασία, το χαρτί και η χάρτινη συσκευασία, το κυματοειδές χαρτόνι, τα χαρτοκιβώτια, τα displays χαρτονιού κ.α.
Επίσης, το συνέδριο καταπιάνεται με θέματα marketing αλλά όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία και με θέματα 3D Printing και Augmented Reality (Εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας).

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές, επισκεφτείτε τη σελίδα του συνεδρίου από εδώ.