graphicanews

Εκδηλώσεις

11o Photonet Show

την 16 Ιανουαρίου, 2018

Το 11ο Photonet Show θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στους χώρους του Porto Palace Hotel.
Πρόκειται για την έβδομη διοργάνωση που πραγματοποιεί η εταιρία Nexus Publications στη Θεσσαλονίκη και η φετινή διοργάνωση θα τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ.

Το Photonet Show είναι μια διοργάνωση που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη φωτογραφία: επαγγελματίες, σπουδαστές/φοιτητές φωτογραφίας και χομπίστες του Imaging. Έχει διπλό στόχο: αφενός την ενημέρωση, μέσω της έκθεσης των πιο πρόσφατων προϊόντων που διαθέτει κάθε εταιρία, αφετέρου την επιμόρφωση μέσω workshops και σεμιναρίων.

Το 11ο Photonet Show θα διεξαχθεί στην αίθουσα Grand Pietra Hall η οποία είναι η μεγαλύτερη αίθουσα σε όλην τη Μακεδονία (1117 τ.μ.) και αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεγάλα συνέδρια και εκδηλώσεις, εντυπωσιάζοντας με τη μοναδική αρχιτεκτονική της, την ψηλοτάβανη οροφή, το φυσικό φως και την ιστορία της, που κρατά από το 1913.

Η είσοδος της έκθεσης θα είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες.

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη διοργάνωση μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά από τις 11 πμ έως τις 5μμ στο 2108320834 (κα Χαρίτου)