Εκτυπωτες

Δύο νέοι εκτυπωτές Vutek από την EFI

την 22 Ιανουαρίου, 2020

Η EFI ανακοίνωσε μια νέα σειρά εκτυπωτών ρολού, μεσαίας κατηγορίας, για την αγορά της οπτικής επικοινωνίας, με την οποία θα βοηθήσει τους επαγγελματίες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και να προσφέρουν υψηλής ποιότητας και μεγάλου εύρους εφαρμογές.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Η Xerox ενσωματώνει δυνατότητες καλλωπισμού στη νέα σειρά εκτυπωτών PrimeLink.

την 15 Οκτωβρίου, 2019

Με τις αισθητικά αναβαθμισμένες εκτυπώσεις να αποτελούν έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της ψηφιακής εκτύπωσης, η Xerox ανέπτυξε την τεχνολογία Xerox Adaptive CMYK Plus.
Με τη νέα αυτή τεχνολογία, οι νέοι έγχρωμοι εκτυπωτές της σειράς PrimeLink, C9065 & C9070 αλλά και οι εκτυπωτές C60 & C70, αποκτούν δυνατότητες εκτύπωσης με λευκό και διάφανο μελάνι αλλά και φθορίζοντα χρώματα καθώς και χρυσό ή ασημί.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Νέα ψηφιακή μηχανή από τη Xerox

την 19 Ιουλίου, 2019

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της inkjet μηχανή εκτύπωσης φύλλου, Baltoro HF.
Πρόκειται για ένα εκτυπωτικό παραγωγής μεγάλου όγκου που φτάνει τα 3 εκατομμύρια πατήματα το μήνα σε ταχύτητες που αγγίζουν τις 300 σελίδες το λεπτό.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Νέα ψηφιακή μηχανή για ετικέτες

την 12 Ιουνίου, 2019

Η Konica Minolta ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας ψηφιακής μηχανής για ετικέτες, AccurioLabel 230. Πρόκειται για τον αντικαταστάτη του προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας AccurioLabel 190, το οποίο το ελληνικό κοινό είχε την ευκαιρία να δει ζωντανά στην GRAPHICA EXPO 2019 πριν λίγους μήνες.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Διαθέσιμη στην περιοχή μας EMEA η νέα Ricoh Pro VC2000

την 27 Μαρτίου, 2019

Τη διαθεσιμότητα της νέας έγχρωμης inkjet μηχανής ρολού ανακοίνωσε η RICOH. Με τη νέα μηχανή οι επαγγελματίες μπορούν να παράγουν ταχύτατα εργασίες όπως λογαριασμούς πληρωμής, βιβλία ή εφαρμογές direct mail, χωρίς ταυτόχρονα να χρειάζονται μεγάλες εγκαταστάσεις καθώς η νέα μηχανή στη βασικής της έκδοση καλύπτει εμβαδόν μόλις 4,3 τετραγωνικών μέτρων.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Νέος Versa UV LEF2-200

την 27 Μαρτίου, 2019

Το νέο της μοντέλο της σειράς VersaUV LEF παρουσίασε η Roland με την ονομασία LEF2-200 για την αγορά της απευθείας εκτύπωσης αντικειμένων.

Περισσοτερα
Εκτυπωτες

Η Kornit λανσάρει τον βιομηχανικό εκτυπωτή ATLAS

την 7 Φεβρουαρίου, 2019

Η εταιρεία Kornit Digital ξεκίνησε τη διάθεση του εκτυπωτή υφάσματος Atlas, ενός νέου εκτυπωτή DTG που σχεδιάστηκε για την ψηφιακή εκτύπωση t-shirt και ενδυμάτων σε βιομηχανική κλίμακα. Ο νέος Atlas έχει ετήσια παραγωγική ικανότητα που φτάνει τα 350.000 πατήματα.

Περισσοτερα