graphicanews

Roland LEF2-200

Νέος Versa UV LEF2 200

την 27 Μαρτίου, 2019

Το νέο της μοντέλο της σειράς VersaUV LEF παρουσίασε η Roland με την ονομασία LEF2-200 για την αγορά της απευθείας εκτύπωσης αντικειμένων.

H σειρά LEF περιλαμβάνει επιτραπέζια εκτυπωτικά UV για απευθείας εκτύπωση σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών όπως: PET, ABS, PVC, χαρτί, μέταλλα, ξύλο, ύφασμα, καμβά, δέρμα κ.α. αλλά και σε υλικά ελαφρώς καμπύλα πάχους έως 10 cm.
Όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, έτσι και ο νέος εκτυπωτής τυπώνει τετραχρωμία + λευκό με μελάνια UV, ενώ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει διαφανές βερνίκι για τη δημιουργία ματ, γυαλιστερής ή ανάγλυφης υφής στα αντικείμενα.

LEF2-200

Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν ασφαλή LED λάμπα, που δεν ανεβάζει θερμοκρασία ενώ το απορροφητικό τζάμι ασφαλείας τους προστατεύει το χρήστη από έκθεση σε ακτινοβολία και διατηρεί το χώρο εκτύπωσης καθαρό από σκόνη. Το νέο LEF2-200, με ένα σύνολο αυτοματισμών κάνει την εκτύπωση ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη καθώς το ECO-UV μελάνι του στεγνώνει αμέσως. Επιπλέον, διαθέτει ένα προαιρετικό Primer cartridge για τη γρήγορη και εύκολη προετοιμασία δύσκολων υποστρωμάτων.

Το νέο LEF2-200 μπορεί να εκτυπώσει υλικά/αντικείμενα έως 538x360x100 mm και δέχεται μελάνια ECO-UV, CMYK White και Gloss και προαιρετικά Primer.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρεία Atlas Digital από εδώ.