graphicanews

Ειδήσεις

3d edge

1ο 3Dedge retail shop στην Αθήνα

την 28 Ιουνίου, 2018

Το πρώτο της «φυσικό» κατάστημα στην Μεταμόρφωση Αττικής ανοίγει η εταιρεία 3Dedge, η οποία εμπορεύεται προϊόντα και λύσεις τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Έπειτα από την επιτυχημένη πορεία του e-shop 3dedge.eu και την ανάπτυξη δικτύου μεταπωλητών σε Ελλάδα και χώρες της Ευρώπης, η εταιρεία προχώρησε στο άνοιγμα φυσικού καταστήματος στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 107 στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας: "Η αποδοχή από τον κόσμου του 3D printing και μη ήταν θερμή και στοχεύουμε στην συνεχή άρτια εξυπηρέτηση σε ό,τι αφορά την τρισδιάστατη εκτύπωση.
Από λύσεις σχεδιασμού και εκτύπωσης αντικειμένων μέχρι ολοκληρωμένες προτάσεις για τον εξοπλισμό που χρειάζεται η εταιρία ή ο ιδιώτης για να πετύχει την τέλεια εκτύπωση κάθε φορά, προσφέρουμε σεμινάρια και εκπαιδευτικές ημερίδες σε όλα τα θέματα που αφορούν τους εκτυπωτές, την εκτύπωση και το αντικείμενο που θέλουμε να παραγάγουμε."

Τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία θα έχουν την ευκαιρία, για ακόμα μία φορά, να δουν από κοντά οι επισκέπτες της έκθεσης GRAPHICA 2019, καθώς η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει το εκθεσιακό της περίπτερο στην επόμενη διοργάνωση το Φεβρουάριο.