GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Αμετάβλητες διατηρεί τις τιμές για τα Woodfree Coated χαρτιά η Sappi

την 11 Σεπτεμβρίου, 2023

Σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τις επικρατούσες αβεβαιότητες της εφοδιαστικής αλυσίδας και να διατηρήσει την εμπορική βιωσιμότητα της επιχείρησης των χαρτιών για τις Γραφικές Τέχνες, η εταιρεία θα διατηρήσει σταθερές τις τιμές στο σημερινό επίπεδο για το υπόλοιπο του 2023.

Περισσοτερα

Νέα εγκατάσταση Durst P5 500 D4 στη Digiprint

την 20 Αυγούστου, 2023

H Digiprint Α.Ε., μια καθετοποιημένη εταιρεία ψηφιακών εκτυπώσεων, διαφημιστικών κατασκευών και εκτυπώσεων μεγάλων διαστάσεων, προχώρησε στην εγκατάσταση του 5ου της εκτυπωτή από τη Durst, και συγκεκριμένα στον νέο ψηφιακό εκτυπωτή ρολού-σε-ρολό P5 500 D4 με πλάτος εκτύπωσης 5,24 μέτρα και ταχύτητα παραγωγής 360 τ.μ./ώρα στα δύο περάσματα.

Περισσοτερα

Διήμερο συνέδριο για την εκτύπωση από τη FESPA

την 25 Ιουλίου, 2023

Συνέδριο με θέμα "Μπλε μετάβαση στην εκτυπωτική βιομηχανία / Ο ρόλος της γυναίκας στη διοίκηση και παραγωγή των εκτυπώσεων - Η επόμενη γενιά" διοργανώνουν οι σύνδεσμοι της FESPA της Νότιας Ευρώπης, αυτή τη φορά στην Αθήνα, στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσοτερα

Νέα CEO για την Konica Minolta Hellas

την 5 Ιουνίου, 2023

Η Konica Minolta Hellas ανακοίνωσε πως καθήκοντα Προέδρου & Διευθύνουσα Συμβούλου αναλαμβάνει η Κα Κατερίνα Καραδημητρίου. Η Κα Καραδημητρίου κατείχε τα τελευταία 5 χρόνια τη θέση της Executive Director της εταιρείας.

Περισσοτερα

Νέα οδηγία της Ε. Επιτροπής για τους “πράσινους ισχυρισμούς”.

την 28 Απριλίου, 2023

Η Intergraf χαιρετίζει την υιοθέτηση της προτεινόμενης οδηγίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την τεκμηρίωση και την κοινοποίηση περιβαλλοντικών ισχυρισμών (Green Claims Directive) που παρουσιάστηκε στις 22 Μαρτίου 2023.

Περισσοτερα

Η Dunapack Packaging Hellas επένδυσε σε Durst P5 350 HS

την 26 Απριλίου, 2023

Η Dunapack Packaging Hellas (μέλος του Ομίλου Prinzhorn), με δραστηριότητα στην αγορά της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης ως παραγωγός λύσεων κυματοειδούς συσκευασίας, επένδυσε προσφάτως στον ψηφιακό inkjet εκτυπωτή Durst P5 350 HS υψηλής ταχύτητας, κατάλληλο για εκτύπωση κυματοειδούς χαρτονιού.

Περισσοτερα

Νέο Δ.Σ. για την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών.

την 30 Μαρτίου, 2023

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED), ενημερώνει τα μέλη της ότι οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της και της Ελεγκτικής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκαν στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2023 στο περίπτερο της Ένωσης στην έκθεση GRAPHICA EXPO 2023.

Περισσοτερα

Συνάντηση φορέων του κλάδου Γραφικών Τεχνών για τη διοργάνωση σεμιναρίων επιμόρφωσης

την 29 Μαρτίου, 2023

Οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς των κλάδων γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και συσκευασίας, αναζητώντας λύση στο τεράστιο πρόβλημα έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού που αντιμετωπίζει ο χώρος, πραγματοποίησαν μια πρώτη, διερευνητική, συνάντηση για να ανταλλάξουν σκέψεις και να καταγράψουν τις ανάγκες. Η συνάντηση έλαβε χώρα διαδικτυακά την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023.

Περισσοτερα

Απόλυτη επιτυχία για τη GRAPHICA EXPO 2023!

την 23 Μαρτίου, 2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 17η έκθεση GRAPHICA EXPO στις 19 Φεβρουαρίου 2023.
Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία έκθεση, ο κλάδος της εκτύπωσης έδωσε δυναμικό παρόν και τις τρεις μέρες της διοργάνωσης, γεμίζοντας τους διαδρόμους της έκθεσης με έντονο ενδιαφέρον επενδύσεων σε νέους εξοπλισμούς τελευταίας τεχνολογίας.

Περισσοτερα

Νέα εγκατάσταση Xeikon X3030 & Rhyguan Top330Plus στην Multistick Labels AE

την 22 Μαρτίου, 2023

Την Novacel Hellas επέλεξε η Multistick Labels Α.Ε. για την ποιοτική αναβάθμιση της παραγωγικής γραμμής της.
Το έργο αφορά σε δύο μέρη, με εγκατάσταση δύο ξεχωριστών, αλλά άκρως αλληλοσυμπληρούμενων μηχανών υψηλής καινοτομίας για την παραγωγή ετικετών.

Περισσοτερα