Ειδήσεις

Unpacked: Ένα πείραμα κατά της συσκευασίας

την 7 Ιουνίου, 2019

Σε μια προσπάθεια για τον περιορισμό της ρύπανσης από συσκευασίες μιας χρήσης, η Αγγλική αλυσίδα Super Market Waitrose ανακοίνωσε την έναρξη ενός “πειράματος” κατά το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν βασικά καθημερινά προϊόντα διατροφής, χύμα.

Περισσοτερα

Η Epson θα πουλά πλέον και τις κεφαλές PrecisionCore

την 7 Ιουνίου, 2019

Η Seiko Epson Corporation ανακοίνωσε ότι προχωρά στην πώληση και των κεφαλών εκτύπωσης PrecisionCore ως ανεξάρτητα προϊόντα. Η εταιρεία θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των νέων κεφαλών εκτύπωσης inkjet παγκοσμίως κατά το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2019.

Περισσοτερα

Label Experts από Heidelberg & Gallus

την 4 Ιουνίου, 2019

Μία νέα, δωρεάν, online πλατφόρμα για την εκτύπωση ετικετών λάνσαρε πριν λίγες μέρες η Heidelberg σε συνεργασία με τη θυγατρική της Gallus. Η πλατφόρμα στοχεύει στην ενημέρωση των επαγγελματιών γύρο από θέματα που σχετίζονται με την παραγωγή ετικετών.

Περισσοτερα

Η Stora Enso επενδύει στα χαρτιά kraft

την 29 Μαΐου, 2019

Η Stora Enso ανακοίνωσε την οριστική απόφασή της να επενδύσει περίπου 350 εκατ. Ευρώ για τη μετατροπή του εργοστασίου χαρτοποιίας Oulu στη Φινλανδία σε παραγωγή χαρτιού kraft συσκευασίας. Μαζί με την επένδυση αυτή, η εταιρεία αποσύρεται από την παραγωγή χαρτιών εκτύπωσης για έντυπα. 

Περισσοτερα

ABSOLUT CREATIVE COMPETITION

την 28 Μαΐου, 2019

Στην τελετή απονομής που έγινε στη Στοκχόλμη, στις 15 Μαΐου, η Absolut – στο πλαίσιο της μεγαλύτερης πρωτοβουλίας στην ιστορία της στον χώρο της τέχνης – ανακοίνωσε τη μεγάλη νικήτρια και την καλλιτεχνική συνεργασία μαζί της. Νικήτρια ανάμεσα σε 7.500 συμμετέχοντες, αναδείχθηκε η Sarah Saroufim από το Λίβανο.

Περισσοτερα

Παγώνει η συμφωνία Heidelberg - MBO

την 8 Μαΐου, 2019

To Γερμανικό Ομοσπονδιακό γραφείο υπεύθυνο για θέματα ανταγωνισμού, απέρριψε και μπλόκαρε χτες την πρόθεση της Heidelberg να εξαγοράσει τον Γερμανικό κατασκευαστή βιβλιοδετικών συστημάτων MBO. Λόγω αυτής της απόφασης, η εξαγορά δεν θα προχωρήσει. 

Περισσοτερα

Αλλάζει χέρια η efi έναντι 1,7 δις δολαρίων σε μετρητά

την 24 Απριλίου, 2019

Η EFI ανακοίνωσε πως οριστικοποιήθηκε η συμφωνία με την οποία μπορεί να περάσει εξολοκλήρου στα χέρια θυγατρικής της Siris Capital Group LLC έναντι 1,7 δις. δολαρίων σε μετρητά. Η Siris είναι ένα ιδιωτικό fund που επικεντρώνεται στις επενδύσεις σε εταιρείες τεχνολογίας.

Περισσοτερα

Η Fujifilm κερδίζει δικαστική διαμάχη για τις πατέντες της

την 23 Απριλίου, 2019

Θετική εξέλιξη είχε τελικώς για τη Fujifilm η αγωγή που είχε κατάθεση το 2017 η εταιρεία στο περιφερειακό δικαστήριο του Düsseldorf, ενάντιων του κατασκευαστή μελανιών Nazdar και του διανομέα του στην Γερμανία Zaro GmbH.

Περισσοτερα

Πιθανή συρρίκνωση της διάθεσης μελανιών μετά από έκρηξη στην Κίνα

την 5 Απριλίου, 2019

Παγκόσμια συρρίκνωση της προσφοράς πρώτων υλών για μελάνια εκδόσεων και UV αναμένεται να προκαλέσει η μεγάλη έκρηξη που σημειώθηκε το προηγούμενο μήνα στο εργοστάσιο χημικών Jiangsu Tianjiayi Chemical στην Κίνα.

Περισσοτερα