Ειδήσεις

Η HP επιβεβαιώνει την πρόταση συγχώνευσης με την Xerox

την 11 Νοεμβρίου, 2019

Πριν λίγες ημέρες ένα δημοσίευμα της Wall Street Journal έκανε το γύρο του κόσμου, όπου αναφερόταν πως η Xerox έκανε πρόταση εξαγοράς στην HP αμέσως μετά από τον οριστικό τερματισμό της συμφωνίας με τη Fujifilm.

Περισσοτερα

200 εκατ. δολάρια επενδύει η HP στα μελάνια νερού.

την 31 Οκτωβρίου, 2019

Η HP ανακοίνωσε μια σημαντική επένδυση στην επόμενη γενιά μελανιών νερού. Η εταιρεία έχει δεσμεύσει 200 εκατ. δολάρια για τα επόμενα χρόνια, για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών μελάνης με βάση το νερό για τις ψηφιακές εκτυπώσεις σε κυματοειδείς χαρτόνια (corrugated) και σε υφάσματα.

Περισσοτερα

Αλλαγές στην ηγεσία και τη δομή της HP

την 7 Οκτωβρίου, 2019

Η HP ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την πρόθεσή της να μειώσει το προσωπικό της κατά 7000 - 9000 άτομα (από ένα σύνολο περίπου 55,000 υπαλλήλων παγκοσμίως) με στόχο τη δημιουργία μιας πιο ευέλικτης εταιρικής δομής.

Περισσοτερα

Αλλαγή ονόματος για την Océ από 1/1/2020

την 3 Οκτωβρίου, 2019

Η Canon Inc. και η Océ Holding BV ανακοίνωσαν την αλλαγή του ονόματος της Canon Group Océ σε Canon Production Printing. Υπενθυμίζεται πως η Oce είχε ενσωματωθεί στην οικογένεια της Canon το 2010 αλλά τα προϊόντα της εξακολουθούσαν να πωλούνται υπό το brand της Océ. 

Περισσοτερα

Ενα βιβλίο ευαίσθητο στην αφή

την 18 Σεπτεμβρίου, 2019

Μία πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή βιβλίου πραγματοποίησε προσφάτως η ακαδημαϊκός και καλλιτέχνης πολυμέσων Δρ. Γιώτα Δημητρίου από την Κύπρο. Πρόκειται για την έκδοση του βιβλίου “To You”, το οποίο για να διαβαστεί από τον αναγνώστη απαιτεί το άγγιγμα και την ζεστασιά του...

Περισσοτερα

Συγχωνεύονται Sun Chemical και BASF μετά από εξαγορά 1,15 δις Ευρώ

την 18 Σεπτεμβρίου, 2019

H Ιαπωνική DIC Corporation (ιδιοκτήτρια της Sun Chemical), ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως έχει συνάψει μια οριστική συμφωνία για την απόκτηση του τομέα μελανιών της Γερμανικής BASF, γνωστής ως BASF Colors & Effects (BCE).

Περισσοτερα

Unpacked: Ένα πείραμα κατά της συσκευασίας

την 7 Ιουνίου, 2019

Σε μια προσπάθεια για τον περιορισμό της ρύπανσης από συσκευασίες μιας χρήσης, η Αγγλική αλυσίδα Super Market Waitrose ανακοίνωσε την έναρξη ενός “πειράματος” κατά το οποίο οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν βασικά καθημερινά προϊόντα διατροφής, χύμα.

Περισσοτερα

Η Epson θα πουλά πλέον και τις κεφαλές PrecisionCore

την 7 Ιουνίου, 2019

Η Seiko Epson Corporation ανακοίνωσε ότι προχωρά στην πώληση και των κεφαλών εκτύπωσης PrecisionCore ως ανεξάρτητα προϊόντα. Η εταιρεία θα ξεκινήσει τις πωλήσεις των νέων κεφαλών εκτύπωσης inkjet παγκοσμίως κατά το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους 2019.

Περισσοτερα