Ειδήσεις

Η HEIDELBERG αποσύρεται από την παραγωγή χημικών εκτύπωσης

την 11 Ιανουαρίου, 2021

Με στόχο την άντληση κεφαλαίων για την ενίσχυση μελλοντικών επενδύσεων σε τεχνολογίες εκτύπωσης, η HEIDELBERG ανακοίνωσε την πώληση 2 εργοστασίων παραγωγής χημικών στο Βέλγιο. Τα εργοστάσια περνάνε στην DC Druck Chemie GmbH, μια θυγατρική της Langley Holdings PLC στην οποία ανήκει μεταξύ άλλων και η manroland.

Περισσοτερα

Αλλαγές κορυφής στη SwissQPrint

την 8 Ιανουαρίου, 2021

Ο Kilian Hintermann αναλαμβάνει το ρόλο του CEO της Ελβετικής swissQprint από την 1η Ιανουαρίου 2021. Ο πρώην CEO και ένας από τους τρεις ιδρυτές της εταιρείας Reto Eicher, αλλάζει ρόλο και αναλαμβάνει τη θέση του CTO.

Περισσοτερα

Webinar εκτυπώσεων εσωτερικής διακόσμησης από την HP

την 4 Ιανουαρίου, 2021

Οι εκτυπώσεις εσωτερικής διακόσμησης αποτελούν τα τελευταία χρόνια μια νέα, ανερχόμενη, αγορά για τους επαγγελματίες της εκτύπωσης.
Η HP, έχοντας ήδη στο portfolio της αρκετούς εκτυπωτές για την αγορά της εσωτερικής διακόσμησης, διοργανώνει στις 14 Ιανουαρίου ένα διαδικτυακό σεμινάριο με στόχο να αναδείξει τις τάσεις και ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά του decòr printing.

Περισσοτερα

Βραβείο EDP καλύτερου LFP εκτυπωτή έως 170cm για τον Mimaki UJV100-160

την 3 Ιανουαρίου, 2021

Στα μέσα Δεκεμβρίου, ο EDP ανακοίνωσε τα προϊόντα εκτύπωσης που κατάφεραν να διακριθούν για την ποιότητά τους τη χρονιά που πέρασε. Μεταξύ αυτών ήταν και ο νέος UV LED εκτυπωτής της MIMAKI ο οποίος απέσπασε το βραβείο του καλύτερου roll-to-roll εκτυπωτή με πλάτος έως 170cm.

Περισσοτερα

Η Esko πουλά το τμήμα κοπτικών Kongsberg

την 21 Δεκεμβρίου, 2020

Η Esko, εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού και μηχανημάτων για τους κλάδους της συσκευασίας, της ετικέτας και των εκτυπώσεων ευρείας διάστασης, ανακοίνωσε την πώληση του τμήματος ψηφιακού φινιρίσματος “Kongsberg” στην OpenGate Capital.

Περισσοτερα

Pantone Color(s) of the Year 2021

την 21 Δεκεμβρίου, 2020

Όχι ένα, αλλά δύο χρώματα επέλεξε και αυτή τη φορά η Pantone για το νέο έτος. Πρόκειται για ένα απαλό γκρι (PANTONE 17-5104) και ένα έντονο κίτρινο (PANTONE 13-0647), το πάντρεμα των οποίων μεταδίδει ένα μήνυμα δύναμης, ελπίδας και αισιοδοξίας.

Περισσοτερα

Ακυρώθηκε η διοργάνωση της έκθεσης Drupa

την 3 Δεκεμβρίου, 2020

Αυτό που, λίγο - πολύ, όλος ο κλάδος περίμενε να συμβεί, τελικώς σήμερα επιβεβαιώθηκε και επισήμως από τη διοργανώτρια εταιρεία της έκθεσης drupa. Η έκθεση όπως τη γνωρίζαμε, μετά από μία αναβολή ενός έτους, ακυρώνεται τελείως και μεταφέρεται για το 2024.

Περισσοτερα

Παραγγελία μαμούθ για την Kornit από την Amazon

την 3 Νοεμβρίου, 2020

Η μεγαλύτερη συμφωνία εξοπλισμού εκτύπωσης της χρονιάς υπογράφηκε πριν λίγες μέρες μεταξύ του γίγαντα του λιανεμπορίου Amazon και της Kornit Digital, η οποία ειδικεύεται σε ψηφιακά εκτυπωτικά συστήματα απευθείας εκτύπωσης σε ύφασμα.

Περισσοτερα

Νέο σύστημα 7χρωμίας για τις ψηφιακές μηχανές της λανσάρει η Xerox

την 14 Οκτωβρίου, 2020

Με 7 νέα χρώματα οι ψηφιακές μηχανές Versant 180 και PrimeLink C9065/70 θα μπορούν να παρέχουν στους επαγγελματίες της εκτύπωσης εύκολη πρόσβαση στην εκτύπωση «πέρα από το CMYK» για την παραγωγή εντύπων με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Περισσοτερα

Αποχωρεί δυστυχώς και η Fujifilm από τη drupa και την interpack

την 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Fujifilm ανακοίνωσε πως αποσύρει τη συμμετοχή της από τις εκθέσεις drupa & interpack το 2021. Πρόκειται για μία ακόμα μεγάλη εταιρεία του κλάδου που προχωρά σε αυτή τη δυσάρεστη απόφαση, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Περισσοτερα