GN_SITE_TBXL_070920_070221_LINO

Ειδήσεις

Νέο σύστημα 7χρωμίας για τις ψηφιακές μηχανές της λανσάρει η Xerox

την 14 Οκτωβρίου, 2020

Με 7 νέα χρώματα οι ψηφιακές μηχανές Versant 180 και PrimeLink C9065/70 θα μπορούν να παρέχουν στους επαγγελματίες της εκτύπωσης εύκολη πρόσβαση στην εκτύπωση «πέρα από το CMYK» για την παραγωγή εντύπων με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Περισσοτερα

Αποχωρεί δυστυχώς και η Fujifilm από τη drupa και την interpack

την 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Fujifilm ανακοίνωσε πως αποσύρει τη συμμετοχή της από τις εκθέσεις drupa & interpack το 2021. Πρόκειται για μία ακόμα μεγάλη εταιρεία του κλάδου που προχωρά σε αυτή τη δυσάρεστη απόφαση, εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Περισσοτερα

Η M&R και ο όμιλος DCC ανακοινώνουν την συνεργασία τους με την ίδρυση της M&R GLOBAL

την 14 Σεπτεμβρίου, 2020

Η M&R Printing Equipment, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξοπλισμού εκτύπωσης μεταξοτυπίας και ο όμιλος DCC, ο μεγαλύτερος στην Ασία πάροχος λύσεων εκτύπωσης για μεταξοτυπία, sublimation και τεχνολογίες απ’ ευθείας εκτύπωσης inkjet, ανακοίνωσαν τη δημιουργία της M&R GLOBAL.
Πρόκειται για μία συμμαχία στον σχεδιασμό, τους πόρους έρευνας και στην παραγωγή υψηλής απόδοσης εξοπλισμών διακόσμησης υφασμάτων καθώς και λύσεων εκτύπωσης μεταξοτυπίας για γραφικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Περισσοτερα

Νέα πλατφόρμα ενημέρωσης & δικτύωσης λανσάρει η drupa

την 9 Σεπτεμβρίου, 2020

Η drupa πρόκειται να λανσάρει τον ερχόμενο μήνα τη νέα της διαδικτυακή πλατφόρμα drupa Preview. Η νέα πλατφόρμα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα επιπλέον κανάλι επικοινωνίας για τους εκθέτες της, μέσα από το οποίο θα μπορούν να συζητούν με τους επισκέπτες τα δημοφιλή θέματα γύρω από την εκτύπωση αλλά και να παρουσιάσουν διαδικτυακά τα χαρτοφυλάκια των προϊόντων τους.

Περισσοτερα

Μειωμένη διάρκεια και ηχηρές απουσίες για τη drupa 2021

την 31 Ιουλίου, 2020

Η Messe Düsseldorf, διοργανώτρια εταιρεία της drupa, ανακοίνωσε πως η επόμενη διοργάνωση τον Απρίλιο του 2021 θα έχει μικρότερη διάρκεια απ’ ότι συνήθως και θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της από τις 20 έως τις 28 Απριλίου. Μειωμένη δηλαδή κατά δύο ημέρες από την αρχική πρόβλεψη μετά την αναβολή της για ένα χρόνο εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Περισσοτερα

9-12 Μαρτίου 2021 η Fespa

την 2 Ιουλίου, 2020

Δεύτερη αναβολή της έκθεσης FESPA ανακοίνωσε η διοργανώτρια εταιρεία εξαιτίας των συνεπειών της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, η έκθεση FESPA Global Print Expo δεν θα πραγματοποιηθεί πλέον στη Μαδρίτη τον Οκτώβριο του 2020, λόγω των συνεχιζόμενων κινδύνων για τη δημόσια υγεία και των επιχειρηματικών διαταραχών που προκαλούνται από την παγκόσμια πανδημία COVID-19.

Περισσοτερα

3Μ & HP συνεργάζονται για την προστασία από τον Covid-19

την 30 Ιουνίου, 2020

Η 3M και η HP Inc. ανακοίνωσαν μια νέα συνεργασία για την από κοινού δωρεάν διάθεση wide format γραφικών σήμανσης με θέμα την προστασία από την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.
Με τα εμπορικά καταστήματα να ανοίγουν ξανά μετά από μια μακρά περίοδο αυστηρής καραντίνας που βίωσε όλη η Ευρώπη, οι εκτυπώσεις σημάνσεων παίζουν σημαντικό ρόλο στην ενημέρωση του κοινού.

Περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο Milton Glaser σε ηλικία 91 ετών.

την 26 Ιουνίου, 2020

O Milton Glaser υπήρξε διάσημος Αμερικανός γραφίστας και συνιδρυτής του περιοδικού New York.. Έφυγε από εγκεφαλικό επεισόδιο την Παρασκευή 26 Ιουνίου, την ημέρα των γενεθλίων του!
Στα πιο διάσημα έργα του συγκαταλέγονται ο λογότυπος για την προβολή της Νέας Υόρκης “I NY” που σχεδίασε το 1977, αλλά και ο σχεδιασμός της αφίσας για την προώθηση του δίσκου του Bob Dylan το 1966.

Περισσοτερα

Διαδικτυακό σεμινάριο από τη Durst

την 23 Ιουνίου, 2020

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος, οι ανά τον κόσμο πελάτες της εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία στις 24 Ιουνίου να συνδεθούν ζωντανά με τα κεντρικά γραφεία της στην Ιταλία, και να ενημερωθούν από τον υπολογιστή τους για όλες τις νέες εξελίξεις.

Περισσοτερα