Ειδήσεις

Νέα τεχνολογία UV/LED μελανιών από τη Siegwerk

την 18 Φεβρουαρίου, 2019

Η Siegwerk, ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές μελανιών εκτύπωσης, ένωσε τις δυνάμεις της με την Stora Enso, ώστε από κοινού να βελτιώσουν τη δυνατότητα αφαίρεσης των εκτυπώσεων που έχουν πραγματοποιηθεί με την τεχνολογία εκτύπωσης UV / LED από τα χαρτιά εκτύπωσης όταν αυτά προορίζονται για ανακύκλωση.

Περισσοτερα

Η MASTERWORK αποκτά το 8,5% της HEIDELBERG

την 8 Φεβρουαρίου, 2019

Με έδρα στην κινεζική πόλη Tianjin, ο όμιλος που διατηρεί μια μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία με την HEIDELBERG, αναμένεται να αποκτήσει το 8,5% των μετοχών της, συμμετέχοντας στην αύξηση κεφαλαίου της τελευταίας.

Περισσοτερα

Βρείτε τις διαφορές!.... αλλά για γραφίστες.

την 7 Φεβρουαρίου, 2019

Όλοι όσοι είναι γεννημένοι πριν το 2000(!) θα θυμούνται το κλασικό παιχνίδι στα σταυρόλεξα και τα περιοδικά, όπου δύο φαινομενικά όμοιες εικόνες έκρυβαν μικρές διαφορές τις οποίες ο αναγνώστης έπρεπε να εντοπίσει.

Περισσοτερα

Πιστοποίηση Fogra για μηχανές Landa & EFI

την 24 Ιανουαρίου, 2019

Ο Fogra, ο φορέας πιστοποίησης και ερευνητικό ινστιτούτο για τον κλάδο των μέσων επικοινωνίας, ανακοίνωσε πως πιστοποίησε τις ψηφιακές εκτυπωτικές μηχανές νανοτεχνολογίας Landa αλλά και την EFI με δύο πιστοποιητικά ταυτοχρόνως.

Περισσοτερα

Στρατηγική συνεργασία Durst με KBA

την 18 Ιανουαρίου, 2019

Σε  στρατηγική συνεργασία στον τομέα της ψηφιακής εκτύπωσης υλικών συσκευασίας προχώρησαν η Durst με την Koenig & Bauer (KBA), την αρχαιότερη εταιρεία κατασκευής εκτυπωτικών μηχανών σε λειτουργία.

Περισσοτερα

Πτώχευση και για την χαρτοβιομηχανία Feldmuehle

την 13 Δεκεμβρίου, 2018

Μετά τις Zanders και Scheufelen, άλλη μία δυσάρεστη είδηση χαρτοβιομηχανίας από τη Γερμανία ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες. Η Feldmuehle, μία εταιρεία με ιστορία 114 χρόνων, 400 ανθρώπους προσωπικό και παραγωγικότητα 250.000 τόνων το χρόνο...

Περισσοτερα