GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Heidelberg

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Heidelberg

την 15 Μαΐου, 2024

Σύμφωνα με μία αιφνίδια ανακοίνωση του γερμανικού κατασκευαστή στα τέλη Απριλίου, ο Dr. Ludwin Monz, CEO της εταιρείας τα τελευταία δύο χρόνια, θα παραιτηθεί από τη θέση του στις 30 Ιουνίου 2024, κατόπιν αιτήματoς του ίδιου.

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Heidelberger Druckmaschinen AG (HEIDELBERG) θα αναλάβει από την 1η Ιουλίου 2024 ο κος Jürgen Otto (59).

Μου άρεσε πολύ να εργάζομαι στη HEIDELBERG. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Εποπτικό Συμβούλιο, τη διευθυντική ομάδα και όλους τους εργαζομένους της εταιρείας για την καλή μας συνεργασία” δήλωσε ο απερχόμενος CEO Δρ Ludwin Monz.
Οι λόγοι της παραίτησής του δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Jürgen OttoΟ νέος CEO της HEIDELBERG, κος Jürgen Otto, έχει δεκαετίες εμπειρίας στον αειφόρο προσανατολισμό μεγάλων βιομηχανιών, που συμπληρώνεται από εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης ανάκαμψης τα τελευταία χρόνια.

Κοιτάζοντας μπροστά για τον επερχόμενο ρόλο του, σχολιάζει: "Η HEIDELBERG αποτελεί εταιρεία σύμβολο για τη γερμανική βιομηχανία, με την ποιότητα των προϊόντων και την τεχνογνωσία των υπηρεσιών της να χαίρει παγκόσμιας εκτίμησης. Ανυπομονώ να γίνω μέλος της HEIDELBERG και να συνεργαστώ στην ομάδα διοίκησης με την κα Tania von der Goltz και τον κο David Schmedding, καθώς και με όλους τους εργαζόμενους, για ένα επιτυχημένο μέλλον της εταιρείας».