Ειδήσεις

Εκλογές για την HELGRAMED στη GRAPHICA EXPO 2019

την 17 Φεβρουαρίου, 2019

Η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών (HELGRAMED) συμμετέχει για 3η συνεχόμενη φορά στην έκθεση GRAPHICA EXPO, που θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2019, με δικό της περίπτερο (περίπτερο Νο 112).

Περισσοτερα

Σε FESPA HELLAS αναβαθμίστηκε ο Σ.Ε.Μ.Ε.

την 11 Φεβρουαρίου, 2019

Πριν λίγο καιρό ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος μετονομάστηκε σε FESPA HELLAS. Ο ΣΕΜΕ αναγνωρίστηκε από την FESPA ως εκ των πλέον δραστήριων συνδέσμων σε διεθνές επίπεδο και γι' αυτό κατέκτησε την επίσημη αναγνώριση ως FESPA HELLAS.

Περισσοτερα

Νέα εταιρική ταυτότητα για την Polyprint

την 6 Φεβρουαρίου, 2019

H Polyprint αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να επανασυστηθεί ως εταιρεία στο κοινό της εκτύπωσης και προχώρησε προσφάτως στον επανασχεδιασμό του λογοτύπου της ώστε αυτός να αντανακλά καλύτερα το όραμα και τις δυνατότητες της επιχείρησης.

Περισσοτερα

Νέα Οικονομική Διευθύντρια για τη Xerox Hellas

την 28 Ιανουαρίου, 2019

Η Xerox Hellas ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Εριφύλης Σχοινά στη θέση της Οικονομικής Διευθύντριας της εταιρείας. Στο νέο της ρόλο θα είναι υπεύθυνη για τον οικονομικό σχεδιασμό, την ανάλυση των αποτελεσμάτων...

Περισσοτερα

Η Atlas Digital φέρνει τα Colorjet για ύφασμα στην Ελλάδα

την 13 Δεκεμβρίου, 2018

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε προσιτές λύσεις απευθείας εκτύπωσης υφασμάτων, η Atlas Digital ανακοίνωσε πως μαζί με τα εκτυπωτικά solvent της Colorjet, πλέον θα προσφέρει στην Ελληνική αγορά και τους DTG εκτυπωτές της εταιρείας.

Περισσοτερα

Η Label Systems επενδύει σε Thermoflex

την 12 Δεκεμβρίου, 2018

H εταιρεία Label Systems με έδρα στη Χαλκιδική εκσυγχρόνισε προσφάτως το προεκτυπωτικό της τμήμα με την εγκατάσταση του CtP ThermoflexX 30 της XEIKON, καθώς και με ένα nyloflex COMBI FII για την επεξεργασία φλεξογραφικών πλακών.

Περισσοτερα