graphicanews

Ειδήσεις

Hellas Digital

Νέα επένδυση για την Hellas Digital

την 7 Φεβρουαρίου, 2018

Η Hellas Digital με έδρα τον Άλιμο στην Αθήνα, προχώρησε στην εγκατάσταση του πρώτου της UV εκτυπωτή από τη Durst.
Η εταιρεία του κου Μπίτα Παναγιώτη, με περισσότερα από 15 χρόνια παρουσίας στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων, και έχοντας ξεκινήσει από ένα μικρό χώρο στην Ηλιούπολη, έχει καταφέρει με τη συνέπεια και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της, να εξελιχθεί σε μία αξιόλογη επιχείρηση ψηφιακών εκτυπώσεων που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σε προϊόντα οπτικής προβολής.

hellas digital applicationsΗ Hellas Digital δραστηριοποιείται στον ευρύτερο κλάδο των εκτυπωσεων ευρείας διάστασης και συγκεκριμένα προσφέρει προϊόντα όπως: Digital Display Stands, POP – POS, Digital Packaging αλλά και κλασικές εκτυπώσεις πανό, αφίσες κ.λπ.
Πρόσφατα, σηματοδοτώντας την έναρξη επενδυτικού σχεδίου, προχώρησε στην αγορά ενός επίπεδου/roll-to-roll ψηφιακού UV inkjet εκτυπωτικού συστήματος Durst Rho P10 250 HS Plus.

Ο κ. Παναγιώτης Μπίτας, ιδιοκτήτης της εταιρείας, δήλωσε σχετικά:
«Από τους σταθερούς στόχους της εταιρείας μας είναι η μακροχρόνια συνεργασία με ικανοποιημένους από τις υπηρεσίες μας πελάτες και η σταθερή διεύρυνση του πελατολογίου μας. Αυτό, όπως είναι προφανές, μπορεί να επιτευχθεί με την συνέπεια προς τους πελάτες μας και με την συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Έτσι ξεκινήσαμε ένα επενδυτικό σχέδιο με στόχο την βελτίωση της ποιότητας και της παραγωγικής μας ικανότητας, την προσφορά και άλλων νέων προϊόντων, παρά το γεγονός ότι ήδη προσφέρουμε πολύ μεγάλη ποικιλία εκτυπώσεων και κατασκευών."