graphicanews

Ειδήσεις

Xeikon Cafe 2018

Νέο Xeikon Cafe για το 2018

την 18 Ιανουαρίου, 2018

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων εκδηλώσεων, το Xeikon Café Conference & Exhibit επιστρέφει για την τέταρτη έκδοσή του το 2018.
Ειδικοί από κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως, που αντιπροσωπεύουν κάθε πτυχή της ψηφιοποίησης της ροής παραγωγής των εκτυπώσεων, θα μοιραστούν τις γνώσεις τους σχετικά με τις καινοτομίες στην συσκευασία κατά τη διάρκεια της τετραήμερης εκδήλωσης που θα διεξαχθεί από τις 20 έως και τις 23 Μαρτίου στο Βέλγιο.

Το 2017, το Xeikon Café προσέλκυσε περισσότερους από 800 μοναδικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η θετική ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες επέτρεψε η εκδήλωση να επανέλθει το 2018 με νέες προσθήκες στο πρόγραμμα αλλά και να καθιερωθεί ως η ετήσια εκδήλωση για όσους επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους στην ψηφιοποίηση της εκτύπωσης και να ανακαλύψουν τις τελευταίες καινοτομίες στη συσκευασία.

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την επιτυχία του Café Xeikon τα προηγούμενα χρόνια και αυτό μας δίνει την ώθηση όχι μόνο να το επαναλάβουμε αλλά και να το κάνουμε όλο και μεγαλύτερο κάθε φορά", εξηγεί ο Danny Mertens του Xeikon Café και συνεχίζει: "Το 2018, είμαστε βέβαιοι ότι θα προσελκύσουμε ακόμα περισσότερους επισκέπτες. Εκπαιδευτικές εκδηλώσεις όπως το Xeikon Café είναι αυτό που οι άνθρωποι της βιομηχανίας μας επιθυμούν. Θέλουν να μαθαίνουν και να διερευνούν νέες ευκαιρίες. Ως εκ τούτου, θα ανεβάσουμε τον πήχη στο να φέρνουμε σε κοντά τις κορυφαίες τεχνολογίες, τις τελευταίες καινοτομίες στην συσκευασία και να έχουμε ομιλητές που προκαλούν τη σκέψη."

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου από εδώ