graphicanews

Ειδήσεις

xyzprinting

Νέα συνεργασία για την 3D εκτύπωση

την 10 Ιανουαρίου, 2018

Η εταιρεία XYZprinting, με ειδίκευση στην κατασκευή τρισδιάστατων εκτυπωτών γραφείου, επικύρωσε τη στρατηγική συνεργασία της με την εταιρεία SICNOVA, με στόχο την είσοδό της στην αγορά των τρισδιάστατων εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους.

Η συνεργασία με την SICNOVA, ενός κατασκευαστή 3D εκτυπωτών με δυνατότητες παραγωγής αντικειμένων διαστάσεων 1,000 x 600 x 600mm σε ταχύτητες που φτάνουν τα 100cm/ώρα, πρόκειται να επιτρέψει στην XYZprinting τη διάθεση στην αγορά μεγάλων 3D αντικειμένων υπό το δικό της brand.
Μετά τη συμφωνία αυτή, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η εμπορική διάθεση των εκτυπωτών JCR 1000 και JCR 600, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, μέσω του δικτύου διανομής της.

Οι 3D εκτυπωτές, παρόλο που, προς το παρόν, απευθύνονται κυρίως στις αγορές των παιχνιδιών, των διακοσμητικών και των αναλώσιμων μερών άλλων αντικειμένων, σύντομα προβλέπεται να εισέλθουν δυναμικά και στην αγορά της επιγραφοποιίας και των POP & POS, εμπλουτίζοντας τις επιγραφές και τα stand προβολής.

Αλώστε, η τεχνολογία εκτύπωσης 3D αντικειμένων είναι ακόμη στα σπάργανα και όπως και με τόσες άλλες νέες τεχνολογίες, ο χρόνος είναι αυτός που ξεκαθαρίζει το τοπίο και φανερώνει τις πραγματικές τους δυνατότητες και εφαρμογές.