graphicanews

Ειδήσεις

Αφοί Λομβαρδιά durst

Νέα εγκατάσταση Durst στην Αφοί Λομβαρδιά

την 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Η εταιρεία Αφοι Λομβαρδιά, με σχεδόν 70 χρόνια παρουσίας στις εκτυπώσεις μεταξοτυπίας στην Ελλάδα, προχώρησε προσφάτως στην εγκατάσταση ενός επίπεδου UV εκτυπωτή της εταιρείας Durst, του Rho P10 200, συνδυάζοντας πλέον την αναλογική εκτύπωση με την ψηφιακή.

Οι  κ.κ. Σταύρος και  Άγγελος Ελεμένογλου, εκ μέρους της ΑΦΟΙ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ ΙΚΕ δήλωσαν σχετικά με την επένδυση:
«Παρακολουθούμε πάντα με προσοχή τις εξελίξεις της τεχνολογίας και τις τάσεις της αγοράς. Η τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης βρίσκεται πλέον σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης και από πλευράς ποιότητας εκτύπωσης και από πλευράς ταχύτητας παραγωγής. Οι οικονομικές συνθήκες έχουν σαν αποτέλεσμα να δεχόμαστε και παραγγελίες με μικρότερους όγκους αλλά πάντα με υψηλά επίπεδα ποιότητας. Η λύση ήταν προφανής: ψηφιακή εκτύπωση σαν συμπλήρωμα της μεταξοτυπίας.
Μετά από έρευνα στην αγορά καταλήξαμε ότι ο εκτυπωτής Durst Rho P10 200 ικανοποιούσε τα κριτήρια που είχαμε θέσει από πλευράς ποιότητας και παραγωγής, κόστους παραγωγής και αξιοπιστίας του μηχανήματος.
Η επιπλέον ξεχωριστή δυνατότητα που προσφέρεται με αυτή την επένδυση είναι η διαφοροποίηση στην αγορά μέσω της υβριδικής εκτύπωσης, δηλαδή της χρήσης μεταξοτυπίας και ψηφιακής εκτύπωσης μαζί. Η εταιρία μας καθίσταται έτσι ικανή  να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των δυο μεθόδων.
Είμαστε βέβαιοι ότι η νέα μας αυτή επένδυση θα διευρύνει το φάσμα των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες, πάντα στα δικά μας υψηλά επίπεδα ποιότητας, σε σύντομους χρόνους παράδοσης και σε ανταγωνιστικές τιμές».

Ο Durst Rho P10 200 είναι ένας flatbed UV εκτυπωτής με δυνατότητες εκτύπωσης τόσο άκαμπτων όσο και εύκαμπτων υλικών. Περισσότερα για τον εκτυπωτή από εδώ.


Σχετικά με την εταιρεία

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ ιδρύθηκε το 1952 από τον Άγγελο Λομβαρδιά. Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών, ο Άγγελος Λομβαρδιάς υπήρξε πρωτοπόρος στην μεταξοτυπία εγκαθιδρύοντας τεχνικές τις οποίες κληροδότησε στη δεύτερη γενιά.
Μέσα σε αυτό το μισό αιώνα σκληρής δουλειάς, μεγάλων και φιλόδοξων επενδύσεων, συνεχούς βελτίωσης των μέσων παραγωγής και της  ποιότητας προϊόντος, η εταιρεία παραμένει ανάμεσα στις κορυφαίες του είδους της.
Με ιδιόκτητους παραγωγικούς και αποθηκευτικούς χώρους, υπερσύγχρονα μηχανήματα και δυνατότητα παραγωγής 35.000 τετραγωνικών μέτρων ημερησίως, η εταιρεία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα μεταξοτυπικών εκτυπώσεων.
Η δομή της εταιρείας με την πλούσια εμπειρία του παρελθόντος, την σύγχρονη γνώση, τον συνεχή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και τη χρήση καινοτόμων εφαρμογών δίνει τη δυνατότητα συνεργασίας με επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων.
Η εταιρεία είναι μέλος της Ένωσης Γραφικών Εφαρμογών Εικόνας (SGIA) και αποτελεί διακεκριμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μεταξοτυπών (FESPA).