GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

2ο Συνέδριο γραφικών τεχνών

Αναβάλεται το 2ο Συνεδρίο Γραφικών Τεχνών λόγω COVID-19

την 4 Απριλίου, 2020

Οι διοργανωτές του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου και του 4ου Θερινού Σχολείου Γραφικών Τεχνών, Helgramed & Fespa Hellas, ανακοίνωσαν την αναβολή των διοργανώσεων για φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Οι ημερομηνίες μετάθεσης της διοργάνωσης είναι υπό διαπραγμάτευση από την Οργανωτική Επιτροπή και θα αποφασιστούν όποτε αυτό καταστεί δυνατό αναλόγως των περιστάσεων. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Με την ελπίδα και την ευχή τα πράγματα με την πανδημία να εξελιχθούν όσο το δυνατό πιο ευνοϊκά για την Ελλάδα και τους κατοίκους της, δίνουμε παράταση ενός μήνα (έως 30 Απριλίου 2020) στην προθεσμία υποβολής των επιστημονικών εργασιών προς παρουσίαση στο συνέδριο και δημοσίευση στα πρακτικά αυτού.
Ελπίζουμε με τον τρόπο αυτό να ενεργοποιήσουμε δημιουργικά όσο το δυνατό περισσότερους συναδέλφους, επιστήμονες και ερευνητές των Γραφικών Τεχνών προκειμένου να συμμετάσχουν με γραπτές ανακοινώσεις στο Συνέδριο. Με τον τρόπο αυτό ο καθένας/καθεμία μας μπορεί να αξιοποιήσει τον χρόνο που αναγκαστικά θα περάσει στο σπίτι του μακριά από την καθημερινότητα της εργασίας του/της."