GRAPHICANEWS

Ειδήσεις

ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ MGI JETVARNISH 3DS

H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS

την 21 Οκτωβρίου, 2019

Την πρωτοποριακή τεχνολογία ψηφιακού φινιρίσματος εντύπου της MGI επέλεξε η επιχείρηση γραφικών τεχνών με 18 χρόνια δραστηριότητας, «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR», με έδρα στο Ίλιον Αττικής. Η επιχείρηση πρόσθεσε στον εξοπλισμό της το σύστημα τοπικού UV και 3D εφφέ JETVARNISH 3DS.

Typografiki MGI JetVarnish 3dsΗ πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή της εταιρείας περιλαμβάνει πιεστήρια offset, ψηφιακά πιεστήρια, εκτυπωτικά plotter μεγάλου σχήματος και συστήματα φινιρίσματος.
Για εργασίες υψηλών απαιτήσεων, όπως εταιρικά έντυπα, κατάλογοι και επαγγελματικές κάρτες, οι πελάτες της ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗΣ επιλέγουν συχνά ειδικό φινίρισμα με spot UV και γκοφρέ ανάγλυφο. Μέχρι προσφάτως χρησιμοποιούνταν η λύση του outsourcing, έως ότου οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να επενδύσουν στη μηχανή JETVARNISH 3DS της MGI.

Πεδίο εφαρμογής της τεχνολογίας είναι τα εξώφυλλα για βιβλία και ατζέντες, καθώς και τα εταιρικά folder.

Η επιβερνίκωση στο JETVARNISH 3DS ακολουθεί μια 100% ψηφιακή διαδικασία και γίνεται σε εκτυπώσεις offset ή ψηφιακές, με ή χωρίς πλαστικοποίηση, με τη χρήση ενός και μόνο βερνικιού (για επίπεδο ή 3D αποτέλεσμα). Το σχήμα της μηχανής (36,4 x 102cm) καλύπτει κάθε τύπο ψηφιακού μοντέλου, ενώ είναι ιδανικό για μηχανές offset 35x50cm.

Το JETvarnish 3DS προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής παραδοσιακού τοπικού βερνικιού και μπομπέ ανάγλυφου στην ίδια εργασία ή ξεχωριστά (πάχος βερνικιού από 15 έως 100*μm). Προσφέρει ακόμα δυνατότητες πλήρους εξατομίκευσης ανά φύλλο με τη βοήθεια προτυπωμένων barcodes και το προαιρετικό σύστημα Variable Data Option, που διαχειρίζεται σε πραγματικό χρόνο μεταβλητά δεδομένα σε βερνίκι (ή χρυσοτυπία). Το σύστημα AIS SmartScanner© μειώνει έως και κατά 80% τον χρόνο που ξοδεύει ο χειριστής για να επιτύχει σωστές συμπτώσεις και είναι ενσωματωμένο και στη βασική έκδοση του μοντέλου. Φυσικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης του βασικού μοντέλου με την προσθήκη της μονάδας ψηφιακής χρυσοτυπίας iFOIL-s.

SURVEY