graphicanews

Ειδήσεις

konicascreen

Συνεργασία Konica Minolta με SCREEN

την 16 Αυγούστου, 2017

Στη εμπορική εκτύπωση, η προσφορά σε ψηφιακές εκτυπωτικές μηχανές συνεχώς αυξάνεται εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης σε εξειδικευμένες παραγωγές. Σε ορισμένες περιπτώσεις όμως, όπου γίνεται συνδυασμός offset & ψηφιακής εκτύπωσης, οι επαγγελματίες δεν μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως τις δυνατότητες του εξοπλισμού τους επειδή η CTP ροή εργασίας και τα RIP που χρησιμοποιούν για την Offset εκτύπωση, δεν μπορούν να "τρέξουν" ικανοποιητικά τον ψηφιακό εξοπλισμό τους.

Με στόχο τη βελτίωση των υβριδικών ροών εργασίας και την αύξηση της ευχρηστίας στην όφσετ και την ψηφιακή εκτύπωση, οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να αυξήσουν τη συνεργασία τους. Μέσα από τη νέα συνεργασία θα βελτιώσουν περαιτέρω την αποδοτικότητα, θα διευρύνουν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και θα δώσουν νέα αξία στην εμπορική εκτύπωση.
Οι δύο εταιρείες λοιπόν, στο εξής, θα ανταλλάσσουν πληροφορίες μεταξύ τους -και πιο συγκεκριμένα μεταξύ του συστήματος EQUIOS της SCREEN και των συστημάτων Accurio της Konica Minolta, ώστε αυτόματα οι πληροφορίες που αφορούν στο χρώμα, το χαρτί και τις περατώσεις να προσαρμόζονται στις ψηφιακές μηχανές.

konica screen equios
Η αυξημένη συνεργασία των δύο κατασκευαστών πραγματοποιείται στο JDF αρχείο (Job Definition Format), τόσο στη ροή της SCREEN όσο και αυτής της Konica Minolta για τις μηχανές Accurio. Χάρη στην ανταλλαγή πληροφοριών, οι χρήστες μπορούν να "στέλνουν" ψηφιακές εκτυπώσεις απευθείας στις ψηφιακές μηχανές τους μέσω της ροής εργασίας EQUIOS της SCREEN.

Στόχος της Konica Minolta είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της

Η νέα αυτή δυνατότητα των χρηστών αυξάνει σημαντικά την αποδοτικότητα των επαγγελματιών και τους ανοίγονται νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.
"Στόχος της Konica Minolta είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της, με το να τους προσφέρει λύσεις στα προβλήματά τους. Στον τομέα της εμπορικής ψηφιακής εκτύπωσης, η Konica Minolta εκμεταλλεύεται πλήρως τις τεχνολογίες και τα εργαλεία της -συμπεριλαμβανομένου και του συστήματος Accurio- και μέσω των ανοιχτών συνεργασιών της με άλλες εταιρείες, εκτιμά την καινοτομία και τη δημιουργία προς όφελος των πελατών της." δήλωσε ο κος Toshimitsu Taiko, διευθυντικό στέλεχος της Konica Minolta.