graphicanews

Ειδήσεις

Atlas Digital ColorJet

Η Atlas Digital φέρνει τα Colorjet για ύφασμα στην Ελλάδα

την 13 Δεκεμβρίου, 2018

Με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε προσιτές λύσεις απευθείας εκτύπωσης υφασμάτων, η Atlas Digital ανακοίνωσε πως μαζί με τα εκτυπωτικά solvent της Colorjet, πλέον θα προσφέρει στην Ελληνική αγορά και τους DTG εκτυπωτές της εταιρείας.

Τα εκτυπωτικά της Colorjet συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και παραγωγικότητα με το προσιτό κόστος επένδυσης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να μπουν στην αγορά της ψηφιακής εκτύπωση υφασμάτων με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Διατίθενται με πλάτος εκτύπωσης από 1,80 έως 3,20 μέτρα και μπορούν να καλύψουν τόσο την αγορά της ένδυσης όσο και των οικιακών υφασμάτων (τραπεζομάντηλα, σεντόνια, καλύμματα, κ.λπ.).

colorjet atlas digital

Με μελάνια reactive, acid, disperse και pigment εκτυπώνουν σχεδόν σε όλα τα είδη υφάσματος, συμπεριλαμβανομένων βαμβακερών, πολυεστερικών, μεταξωτών, μάλλινων, νάιλον, acetate και blended.
Μεταξύ άλλων, στις εξελιγμένες δυνατότητες ξεχωρίζουν η ειδικά σχεδιασμένη τεχνολογία AIVC για σταθερή απόδοση εκτύπωσης ακόμα και σε διαφορετικές συνθήκες περιβάλλοντος, το σύστημα τροφοδοσίας και επανατύλιξης υλικών που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη ανεπιτήρητη εκτύπωση μεγάλων παραγωγών, το σύστημα ελέγχου τάσης υλικών που εξασφαλίζει σταθερή τάση στο υλικό με αυτόματες ρυθμίσεις ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος, οι βιομηχανικές κεφαλές σταθερής απόδοσης και μεγάλης αντοχής, η τεχνολογία εκτύπωσης variable droplet για μεγαλύτερη ποιότητα και λεπτομέρεια στις εκτυπώσεις και το εξελιγμένο rip software που συνοδεύει τους εκτυπωτές.