GRAPHICANEWS

Εκδηλώσεις

HEIDELBERG INNOVATION WEEK 2021

την 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Η HEIDELBERG, μετά τη μεγάλη επιτυχία της διαδικτυακής εκδήλωσης INNOVATION WEEK 2020, στην οποία παρουσίασε τις λύσεις της για τις Εμπορικές Εκτυπώσεις, τις Εκτυπώσεις Ετικετών αλλά και την Συσκευασία, ανανεώνει το ραντεβού της με τους επαγγελματίες στις 13-15 Οκτωβρίου 2021 για το INNOVATION WEEK 2021.

Όπως και πέρσι, η διαδικτυακή εκδήλωση πέρα από την αναλυτική παρουσίαση των λύσεων της εταρείας, θα προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να συνομιλήσουν ζωντανά και να συζητήσουν με τους ανθρώπους της Heidelberg θέματα που αφορούν στις νέες τάσεις στην εκτύπωση και στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν ώστε να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και επικερδείς.

Πρόγραμμα εκδήλωσης
“ALWAYS A STEP AHEAD” είναι το σλόγκαν της εταιρίας για τη νέα διαδικτυακή εκδήλωση Innovation Week που θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Wiesloch-Walldorf.
Το πρόγραμμα ξεκινά και τις τρεις ημέρες στις 9 π.μ. CET με ζωντανές αναφορές που θα εστιάζουν σε διαφορετική θεματολογία:
Την πρώτη ημέρα στην εκτύπωση συσκευασιών, τη δεύτερη ημέρα στην ψηφιοποίηση ενώ την τρίτη στην διαφοροποίηση.
Η εκδήλωση μεταδίδεται από το επανασχεδιασμένο Print Media Center στο εργοστάσιο Wiesloch-Walldorf όπου η Heidelberg παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις της offeset και ψηφιακής τεχνολογίας για την εμπορική εκτύπωση, την εκτύπωση συσκευασίας και εττικέτας.

Επιταχύνουμε την ανάπτυξη έξυπνων λύσεων ψηφιοποίησης για να καλύψουμε τις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας” αναφέρει ο Ludwig Allgoewer, Global Head of Sales & Marketing της Heidelberg. “Στην εκδήλωση Innovation Week 2021, δείχνουμε για ακόμα μια φορά τα διαπιστευρήρια του τεχνολογικού ηγέτη, που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, με στόχο την διασφάλιση της επιχειρηματικής επιτυχίας των πελατών μας, τώρα και στο μέλλον” προσθέτει ο Ludwig Allgower.

On-demand videos παρουσιάζουν καινοτομίες για νέες επιχειρηματικές ιδέες
Οι συμμετέχοντες, θα λάβουν μέσω των video clips, στοχευμένες πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες του νέου χαρτοφυλακίου προϊόντων της Heidelberg. Ένα παράδειγμα είναι η προσθήκη της νέας εφαρμογής Heidelberg Plus, στο οικοσύστημα της Heidelberg. Κάνοντας μια φορά μόνο εγγραφή, ανοίγεται μπορστά σας ολόκληρος ο κόσμος της Heidelberg επιτρέποντάς σας, να διαχειρίζεστε τις επιχειρηματικές σας συναλλαγές με την εταιρία μας και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες μας. Άλλα clip δείχνουν τον τρόπο που οι πελάτες μπορούν να επιτύχουν στην αναπτυσσόμενη αγορά εκτύπωσης ετικετών με το μοντέλο Speedmaster CX 75 και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί μέσω νέων επιλογών φινιρίσματος που βασίζονται στην ψηφιακή εκτύπωση. Άλλο video παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που η εφαρμογή Performance Advisor Technology (PAT) χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την βελτιστοποιήση των διαδικασιών του τυπογραφείου ενώ άλλο clip επιντεντρώνεται στα οφέλη του remote agreement που έχει ως πρωταρχικό στόχο την μείωση των νεκρών χρόνων.

Οι πελάτες μας επισημαίνουν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι λύσεις ψηφιοποίησης της Heidelberg
Προφίλ πελατών της Heidelberg από όλο τον κόσμο που δραστηριοποιούνται στους τομείς εμπορικής εκτύπωσης, συσκευασίας και εκτύπωσης ετικετών είναι στο επίκεντρο των διαδικτυακών παρουσιάσεων. Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες παρουσιάζουν τα τυπογραφεία τους και καταδεικνύουν τον τρόπο με τον οποίο έχουν βελτιώσει τις επιδόσεις τους και, κυρίως, την ανταγωνιστικότητά τους, ώστε χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες της Heidelberg να οδηγήσουν τις εταιρείες τους στην ψηφιοποίηση. Στους πελάτες περιλαμβάνονται χρήστες του νέου μοντέλου Speedmaster CX 104, του εξαιρετικά αυτοματοποιημένου μοντέλου Stahlfolder P-Stacker με ρομποτική τεχνολογία αιχμής και των ψηφιακών συστημάτων εκτύπωσης Versafire με τις εξαιρετικά ευέλικτες εφαρμογές τους, ειδικά στο φινίρισμα επιφανειών. Άλλα προφίλ επικεντρώνονται σε επιχειρήσεις που έχουν αυξήσει την παραγωγικότητά τους χάριν στο συνδρομητικό μοντέλο της Heidelberg “subscription agreement” και σε επιχειρήσεις που έχουν ψηφιοποιήσει και αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες τους χρησιμοποιώντας τη ροή εργασίας του Prinect.

“Τα προφίλ των πελατών που παρουσιάζονται παρέχουν σπουδαίες και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα τυπογραφεία αυτά, έγιναν πιο παραγωγικά χρησιμοποιώντας τις καινοτομίες που εισήγαγε η Heidelberg τους τελευταίους 18 μήνες σε όλους τους τομείς της αγοράς και πώς έχουν κάνει τις διαδικασίες τους πιο αποτελεσματικές και οικονομικά αποδοτικές χάριν στην ψηφιοποίηση”, εξηγεί ο Allgoewer.

Συζητήσεις με τους ειδικούς της Heidelberg, βιβλιοθήκη πολυμέσων και εγγραφή
Παράλληλα με το διαδικτυακό πρόγραμμα, οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους της Heidelberg κάθε ημέρα της εκδήλωσης, χωρίς να κλείσουν ραντεβού.


Η βιβλιοθήκη πολυμέσων της Heidelberg είναι διαθέσιμη σε όλους τους συμμετέχοντες που επιθυμούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες. Καλύπτοντας μια μεγάλη θεματολογία ευρείας κλίμακας και πολλά προϊόντα της Heidelberg, τα video είναι προσβάσιμα ανά πάσα στιγμή και μπορούν να αναμεταδοθούν μετά την εκδήλωση. Επιπλέον, η βιβλιοθήκη θα διαθέτει ηχογραφήσεις όλων των διαδικτυακών παρουσιάσεων της εκδήλωσης Innovation Week. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά, αλλά θα υπάρχουν υποτιτλισμένες εκδόσεις όλων των παρουσιάσεων σε επτά ακόμη γλώσσες (γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά, πορτογαλικά, ρωσικά και ισπανικά). Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκεφθούν τον ακόλουθο σύνδεσμο για την εγγραφή τους: heidelberg.com/innovationweek2021.

Μέχρι την έναρξη του δεύτερου κύκλου της πρωτοβουλίας HEIDELBERG INNOVATION WEEK 2021, η εταιρεία έχει κάνει διαθέσιμα όλα τα βίντεο της προηγούμενης εκδήλωσης στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.heidelberg.com/global/en/about_heidelberg/innovation_week/innovation_week_2020.jsp