GRAPHICANEWS

Εκδηλώσεις

Packaging Innovation Awards 2019

την 16 Απριλίου, 2019

Η εταιρία Boussias Communications σε συνεργασία με τον ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας διοργανώνει και το 2019 τα Ελληνικά βραβεία Συσκευασίας - Packaging Innovation Awards 2019. 

Οι νικητές των βραβείων θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν υποψηφιότητα στα παγκόσμια βραβεία συσκευασίας, που διοργανώνει ο  WPO (World Packaging Organization), εκπρόσωπος του οποίου στην Ελλάδα είναι ο ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.  

Αξίζει να σημειωθεί πως στον εν λόγω διεθνή διαγωνισμό, το 2017 από τις 3 συμμετοχές με τις οποίες εκπροσωπήθηκε η χώρα μας, οι 2 κατάφεραν να διακριθούν ανάμεσα σε συνολικά 291 συμμετοχές από 35 χώρες, ενώ το 2018 οι ελληνικές συμμετοχές ανήλθαν σε 10, με τις 5 να βραβεύονται ανάμεσα σε 200 συμμετοχές από όλον τον κόσμο. Τα αποτελέσματα για τα βραβεία του 2019 θα ανακοινωθούν σε περίπου ένα μήνα στις 15 Μαίου.
Φέτος, στόχος των διοργανωτών, είναι αφενός η κατάκτηση ακόμα περισσότερων βραβείων από τις Ελληνικές βιομηχανίες και αφετέρου η προβολή τους στην διεθνή επιχειρηματική κοινότητα της Συσκευασίας.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό από εδώ, επιλέγοντας ανάμεσα σε 2 ενότητες:

Ενότητα Α  
Οι κατηγορίες της Ενότητας Α αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν καλές πρακτικές επιχειρήσεων, σχεδιαστών ή παρόχων σχετικών υπηρεσιών ή υλικών με βάση τον επιχειρηματικό τους τομέα/κλάδο.

Ενότητα Β  
Οι κατηγορίες της Ενότητας Β αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν καλές πρακτικές επιχειρήσεων, σχεδιαστών ή παρόχων σχετικών υπηρεσιών ή υλικών με βάση τα πλεονεκτήματα ή τα οφέλη που προσδίδει η συσκευασία στα προϊόντα.