Εκδηλώσεις

FESPA AWARDS 2018

την 22 Μαρτίου, 2018

Η FESPA ανακοίνωσε την λίστα συμμετεχόντων για τα βραβεία FESPA Awards 2018. Οι συμμετοχές, οι οποίες παρουσιάζονται τώρα online, θα εκτεθούν στην έκθεση FESPA Global Print Expo 2018, που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Μαΐου 2018 στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Από τις εκατοντάδες συμμετοχές έχουν επιλεγεί 68 έργα από 14 κατηγορίες. Τα έργα αυτά μπορείτε να τα δείτε στην ιστοσελίδα: www.fespaawards.com/2018-shortlist
Ο κριτής των FESPA Awards και Διευθυντής Τεχνικής Υποστήριξης της FESPA, Graeme Richardson-Locke, σχολιάζει: «Οι συμμετοχές της φετινής χρονιάς ήταν, όπως πάντα, πολλές και καινοτόμες. Από τα βιομηχανικά γραφικά μέχρι τα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και την σήμανση σταδίου, η αξιολόγηση παραμένει μια πρόκληση καθώς καλύπτει ένα συνεχώς διευρυνόμενο φάσμα τεχνολογιών εκτύπωσης. Ορισμένες κατηγορίες ήταν τόσο γεμάτες που η συζήτηση για τα αποτελέσματα κράτησε έως τις 2 το πρωί».

Οι νικητές των βραβείων FESPA Awards 2018 θα ανακοινωθούν στο FESPA Gala Dinner, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαΐου στο Classic Remise Berlin, κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
Το Gala Dinner παρέχει στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης και στους επιγραφοποιούς την δυνατότητα να δικτυωθούν με συναδέλφους από όλο το κόσμο και να γιορτάσουν με τους νικητές των FESPA Awards. Τα εισιτήρια για το Gala Dinner είναι διαθέσιμα με έκπτωση μέχρι την Παρασκευή 6 Απριλίου. Τα μέλη των διεθνών Σωματείων της FESPA, θα λάβουν έκπτωση 20% για τα εισιτήρια.

Για κρατήσεις θέσεων στο FESPA Gala Dinner 2018 επισκεφτείτε το https://www.fespaawards.com

Ο Duncan MacOwan, Υπεύθυνος Εκδηλώσεων της FESPA, σχολιάζει: «Σκοπός των FESPA Awards είναι να αναδείξει την λαμπρή επίδοση στον τομέα των εκτυπώσεων και να λειτουργήσει ως παράγοντας έμπνευσης για τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης και τους επιγραφοποιούς. Η έμπνευση είναι επίσης ένα από τα βασικά μας κίνητρα για την FESPA 2018, κατά την διάρκεια της οποίας θέλουμε οι επισκέπτες μας δουν πως μπορούν να επεκτείνουν την επιχείρησή τους πέραν των υπαρχουσών υπηρεσιών.
Για αυτό το λόγο, όλες οι συμμετοχές των βραβείων FESPA Awards θα βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο του Berlin Messe κατά την διάρκεια της FESPA Global Print Expo. Έτσι, όλοι οι επισκέπτες των εκθέσεων FESPA και European Sign Expo θα έχουν την δυνατότητα να δουν τις δημιουργικές δυνατότητες της εκτύπωσης.
Οι επισκέπτες θα μπορούν στη συνέχεια να μιλήσουν στους εκθέτες στα περίπτερά τους για το πώς θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν τις ιδέες τους σε πραγματικότητα».

Πηγή: SEME.GR