graphicanews

EPSON SurePress L-6543VW

Δύο νέες μηχανές για ετικέτες ανακοίνωσε η EPSON

την 28 Ιουνίου, 2022

Η Epson ανακοίνωσε δύο νέες μηχανές εκτύπωσης ετικετών με μελάνια ρητίνης νερού, σύστημα στεγνώματος UV, λευκή μελάνη και extra πορτοκαλί χρώμα. Πρόκειται για τις SurePress L-4733AW και SurePress L-6534VW.

Epson Label SUREPRESS L-4733AWSurePress L-4733AW
Η SurePress L-4733AW βασίζεται πάνω στο προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας -την L-4533AW- στην οποία πλέον έχουν προστεθεί προηγμένες λειτουργίες αυτοματισμού και εκτύπωσης χωρίς επίβλεψη, υψηλότερη παραγωγικότητα για υποστρώματα φιλμ και ένα (προαιρετικό) ενσωματωμένο φασματόμετρο.

Η εταιρεία λέει πως με το προαιρετικά ενσωματωμένο φασματόμετρο SureSpectro AS-4000 η μηχανή πραγματοποιεί αυτοματοποιημένες μετρήσεις σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζοντας σταθερή απόδοση, ακριβή χρώματα και διαβαθμίσεις για ετικέτες και συσκευασίες υψηλής ποιότητας.
Επίσης, υποστηρίζεται πληθώρα υλικών, συμπεριλαμβανομένων των υλικών flexo, χωρίς να απαιτείται η εκτύπωση primer.

Σε ότι αφορά στα μελάνια, αυτά πληρούν τα πιο πρόσφατα πρότυπα και τους κανονισμούς ασφαλείας, όπως το REACH, και προσφέρουν εικόνες υψηλής ποιότητας, ιδανικές για εκτυπώσεις συσκευασιών τροφίμων, ποτών και προϊόντων υγείας και ομορφιάς.

SurePress L-6543VWSurePress L-6543VW
Η δεύτερη μηχανή που παρουσιάστηκε είναι η SurePress L-6543VW, η οποία πλέον διαθέτει και πορτοκαλί μελάνι μαζί με το λευκό και την τετραχρωμία CMYK. Το στέγνωμα των μελανιών γίνεται με LED UV ενώ χάρη στον εργονομικό της σχεδιασμό με ένα κεντρικό τύμπανο, καταλαμβάνει πολύ μικρή επιφάνεια.

Και οι δύο μηχανές είναι διαθέσιμες από τον Ιούνιο 2022.