GRAPHICANEWS

Roland LEC2 330 640

Δύο νέα χρώματα για τα εκτυπωτικά Roland VersaUV LEC2

την 7 Ιουλίου, 2021

Η Roland DG ανακοίνωσε πως διευρύνει τη χρωματική γκάμα των εκτυπωτικών/κοπτικών VersaUV LEC2 και των επίπεδων εκτυπωτικών VersaUV LEC2-S με την προσθήκη δύο νέων μελανιών EUV5 με πορτοκαλί και κόκκινο χρώμα. H προσθήκη αυτών των δύο νέων χρωμάτων στο αρχικό CMYK, λευκό, γυαλιστερό (gloss) και primer, επεκτείνει περαιτέρω τις δυνατότητες των εκτυπωτών.

Η επιλογή ενός συνδυασμού μελανιών που περιλαμβάνει πορτοκαλί και κόκκινο είναι ιδανική για την πιστή αποτύπωση εταιρικών χρωμάτων και λογοτύπων, ενώ προσθέτει ζωντάνια και μοναδικά χρώματα σε κάθε γραφικό. Ίδη με το Primer και Gloss μελάνι επιτυγχάνεται μεγάλη συμβατότητα με υλικά και δημιουργείται μια πληθώρα ξεχωριστών εφέ, υφών, προσομοίωση ανάγλυφου και φινίρισμα.

Roland LEC2

Τα μελάνια EUV5 διαθέτουν πιστοποίηση GREENGUARD GOLD, που σημαίνει ότι πληρούν αυστηρά πρότυπα για χαμηλές εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOCs) στον αέρα, καθιστώντας τα ιδανικά για εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους. Επίσης, προσφέρουν μοναδικής ποιότητας εκτυπώσεις σε όλες τις ταχύτητες εκτύπωσης και προσκολλώνται εύκολα σε μια σχεδόν απεριόριστη γκάμα υλικών και υποστρωμάτων, τόσο επιστρωμένων όσο και μη επιστρωμένων, συμπεριλαμβανομένων πλαστικών, ξύλου, μετάλλου, foils, χαρτιού, φιλμ, βινυλίου και πολλών άλλων.

Τόσο τα εκτυπωτικά/κοπτικά VersaUV LEC2 με περιγραμματική κοπή, όσο και τα επίπεδα VersaUV LEC2-S με εκτύπωση ακόμα και αντικειμένων ύψους έως 20 cm, μαζί με τα νέα χρώματα, καλύπτουν μια πολύ μεγάλη γκάμα εφαρμογών με υψηλή προστιθέμενη αξία.