graphicanews

Gallus One

Η νέα Gallus One στην έκθεση Labelexpo Americas 2022

την 21 Σεπτεμβρίου, 2022

Η Heidelberg και η Ελβετική θυγατρική της Gallus παρουσίασαν τις λύσεις τους γύρω από τον αναπτυσσόμενο τομέα της εκτύπωσης ετικετών υπό το σύνθημα “Your Partner for Label Solutions”, στην έκθεση Labelexpo Americas 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου στο Σικάγο.

Ένα ιδιαίτερο έκθεμα αποτέλεσε το νέο, πλήρως ψηφιακό σύστημα εκτύπωσης ετικετών Gallus One, το οποίο βασίζεται στη δοκιμασμένη πλατφόρμα εκτυπωτικών μηχανών Gallus Labelmaster.
Το εκτυπωτικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για την οικονομική και βιώσιμη παραγωγή ετικετών υψηλής ποιότητας και με τον τρόπο αυτό προσφέρει μία αξιόπιστη απόδοση της επένδυσης (ROI) για μεγάλο αριθμό χρηστών.

Ως μία inkjet ψηφιακή UV εκτυπωτική μηχανή ρολού για ετικέτες, με πλάτος ρολού στα 340mm, ανάλυση εκτύπωσης στα 1200 dpi τεσσάρων χρωμάτων συν λευκό, και ταχύτητα εκτύπωσης έως 70 μέτρων ανά λεπτό με συνολική παραγωγικότητα που φτάνει τα 1428 τετραγωνικά μέτρα την ώρα, καθίσταται ιδανική για την παραγωγή πολλών διαφορετικών εφαρμογών και αποτελεί μία οικονομικά αποδοτική λύση για όσους επαγγελματίες επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά της παραγωγής ψηφιακών ετικετών. Επιπροσθέτως, η Gallus One μπορεί να ενσωματωθεί πλήρως σε μία ροή εργασίας Prinect της HEIDELBERG.

Το σύστημα αποτελεί μία από κοινού κατασκευή των HEIDELBERG και Gallus και συνδυάζει την τεχνογνωσία στην ψηφιακή εκτύπωση και το λογισμικό της ηγέτιδας στις Offset εκτυπωτικές μηχανές φύλλου με την εκτενή και πολύχρονη εμπειρία της Gallus στις εκτυπώσεις ετικετών.

Gallus One details