graphicanews

massivit 1500 3d printer

Νέος εκτυπωτής Massivit 1500 Exploration

την 29 Μαρτίου, 2018

Μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της μηχανής Massivit 1800 το 2016, η εταιρεία εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της παρουσιάζοντας το νέο μοντέλο 1500.
Διαθέσιμο άμεσα, το μηχάνημα βασίζεται στην πατενταρισμένη τεχνολογία εκτύπωσης Gel Dispensing Printing της εταιρείας.

Ο Massivit 1500 έχει τη δυνατότητα παραγωγής ελαφρών, κοίλων αντικειμένων μέχρι 1,45μ. ύψος (1,17μ. βάθος & 1,47μ. πλάτος), τα οποία μπορούν να συναρμολογηθούν με άλλες μεγάλες κατασκευές και να παραχθεί μοντέλο ή έκθεμα οποιουδήποτε μεγέθους.

Το μηχάνημα 1800 που παρουσιάστηκε το 2016 εκτυπώνει αντικείμενα μέχρι 1,8μ. ύψος. Η εταιρεία πιστεύει ότι τα συστήματα εκτύπωσης τρισδιάστατων αντικειμένων είναι ιδανικά για την παραγωγή κατασκευών POP/POS, φωτιζόμενων πινακίδων και στηρίξεων καθώς και καλουπιών υψηλής αντοχής για οικονομικά αποδοτική θερμοδιαμόρφωση.

Οι εφαρμογές αυτές είναι οι πλέον κατάλληλες για τις αγορές λιανικής, διαφήμισης, ψυχαγωγίας, εκδηλώσεων και διακόσμησης εσωτερικών χώρων.

3d signage

Η εταιρεία θα παρουσιάσει τη νέα μηχανή Massivit 1500 και στην έκθεση FESPA στο Βερολίνο όπου οι επισκέπτες θα μπορούν α δουν ζωντανά την παραγωγή τρισδιάστατων αντικειμένων αλλά και εφαρμογές για τον κλάδο των επιγραφών και της Οπτικής Επικοινωνίας.

Ήδη στη χώρα μας έχει γίνει μία εγκατάσταση του Massivit 1800 στην εταιρεία DigiPrint και εφαρμογές του είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο μετρό της Αθήνας από γνωστή εταιρεία καλλυντικών.