graphicanews

Xerox new products

Nέα προϊόντα παρουσίασε η Xerox

την 4 Δεκεμβρίου, 2020

Εννέα νέα προϊόντα και νέα χαρακτηριστικά σε ήδη υπάρχουσες μηχανές παρουσίασε η Xerox σε μία διαδικτυακή παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Νοεμβρίου.
Πιο αναλυτικά, η εταιρεία ανακοίνωσε μια σειρά καινοτομιών στον χώρο της παραγωγικής εκτύπωσης, που συμπεριλαμβάνουν νέες πρέσες, τεχνολογικές βελτιώσεις σε υπάρχοντα μοντέλα εκτυπωτών, καθώς και την προσθήκη τεχνητής νοημοσύνης και λειτουργιών αυτοματισμού που βοηθούν στην ταχύτητα και την παραγωγικότητα.

Στην ψηφιακή εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν συνεργάτες και πελάτες από όλον τον κόσμο, η Xerox παρουσίασε τις ακόλουθες καινοτομίες:
• Τη μονάδα Color Accelerator για το Baltoro, που επεκτείνει τις εφαρμογές inkjet και προσθέτει αυτοματοποίηση, εξοικονομώντας μελάνι.
• Την προσθήκη του Fluorescent ροζ τόνερ στην παραγωγική πρέσα Iridesse που ενισχύει τη χρωματική παλέτα της.
• Τρεις νέους εκτυπωτές με δυνατότητα μεγαλύτερου όγκου εκτύπωσης, περισσότερων μέσων και εκτεταμένων επιλογών χρώματος στις οικογένειες VersaLink και Versant.
• Δύο αναβαθμίσεις στην ταχύτητα εκτύπωσης του Xerox Nuvera που ξεπερνούν τον ανταγωνισμό.
• Λογισμικό διαχείρισης πολυμέσων βασισμένο στην Τεχνητή Νοημοσύνη που επιτρέπει την εκτύπωση εικόνων υψηλής ποιότητας, με ελάχιστες ρυθμίσεις και σε ελάχιστο χρόνο.
• Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις της ροής εργασίας για την αδιάκοπη εκτύπωση διακοσμητικών στοιχείων με το λογισμικό FreeFlow Core 6.0

Οι βελτιώσεις της ψηφιακής εκτύπωσης - όπως η χρήση ειδικών χρωμάτων και διακοσμητικών στοιχείων, αυξάνουν την κερδοφορία, επιτρέποντας στους επαγγελματίες των Γραφικών Τεχνών να επεκτείνουν την δραστηριότητά τους σε νέες αγορές.
Σύμφωνα με την Keypoint Intelligence, η βελτίωση των ψηφιακών εκτυπώσεων αναμένεται να αποφέρει έσοδα ύψους 25 δις δολαρίων το χρόνο και μπορεί να αυξήσει το κέρδος των επαγγελματιών κατά 50% έως 400%.


Baltoro

Xerox Color Accelerator για την πρέσα Baltoro
Το μοντέλο Xerox Baltoro High Fusion Inkjet Press διαθέτει τώρα μια μονάδα αναβάθμισης που επεκτείνει τη γκάμα της. Η εφαρμογή Xerox Color Accelerator για το Xerox Baltoro HF προσφέρει αυξημένη ποιότητα εκτύπωσης που φτάνει τα 1200x1200 dpi και διευρυμένες επιλογές μέσων εκτύπωσης και αυτοματισμού όπως την εκτύπωση σε gloss επιστρωμένα χαρτιά Σύμφωνα με την εταιρεία με τον έξυπνο αυτοματισμό, το Baltoro χρησιμοποιεί 50% λιγότερη μελάνη από τους ανταγωνιστές, αυξάνοντας το χρόνο λειτουργίας και την παραγωγικότητα, ενώ παρέχει συνεπή και αξιόπιστη ποιότητα.

Irisesse

Fluorescent ροζ για το Iridesse
Η έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox Iridesse προσθέτει την επιλογή ειδικού φθορίζοντος ροζ τόνερ στην υπάρχουσα «Beyond CMYK» παλέτα της, η οποία αποτελείται από χρυσό, ασημί, λευκό και διάφανο. Αυτά τα επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία επιτρέπουν στους παρόχους εκτύπωσης να διαφοροποιήσουν τις υπηρεσίες τους και να προσφέρουν στους πελάτες τους εντυπωσιακά σχέδια και βελτιώσεις.

Νέος εκτυπωτής VersaLink για τις Γραφικές Τέχνες
Versalink c8000wΗ νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των εκτυπωτών VersaLink είναι τo Xerox VersaLink C8000W, ο πιο προσιτός τρόπος εισόδου στην αγορά των διακοσμητικών στοιχείων. Χρησιμοποιώντας λευκό τόνερ ως βάση σε σκούρα και χρωματιστά υλικά, κάνει τις εικόνες να ξεχωρίζουν σε εφαρμογές όπως μενού, φακέλους, αυτοκόλλητα για βιτρίνες ή ετικέτες.
Με μικρό μεγέθος, το C8000W προσφέρει ευκρίνεια και ποιότητα που ξεχωρίζει σε σχέση με την τυπική τετράχρωμη εκτύπωση.

Δύο νέα μοντέλα Versant
Η Xerox ανακοίνωσε επίσης την επέκταση της οικογένειας εκτυπωτών Versant με δύο νέα μοντέλα που υποστηρίζουν ευρύτερες επιλογές πολυμέσων και προσθέτουν χαρακτηριστικά αυτοματισμού που μειώνουν τις ανάγκες στελέχωσης σε προσωπικό και τον απαιτούμενο χρόνο για ρυθμίσεις.
Την Xerox Versant 280, την πρέσα μεσαίας παραγωγής που παρέχει επιπλέον δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα εκτύπωσης σε πιο βαρύ χαρτί 400γρ, για εφαρμογές όπως η εκτύπωση επαγγελματικών καρτών. Οι τυπογράφοι μπορούν πλέον να εκτυπώσουν ένα εκατομμύριο ειδικά χρώματα χρησιμοποιώντας το επαναστατικό Adaptive CMYK+ Kit που χρησιμοποιεί λευκό, χρυσό, ασημί, διάφανο, καθώς και φωσφορίζοντα χρώματα, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων.
Η πρέσα Xerox Versant 4100 από την άλλη χειρίζεται υψηλότερους όγκους και βαρύτερα φορτία παραγωγής από τη Versant 280, φέρνοντας περισσότερες εργασίες στην επιχείρηση, αφού μειώνει το χρόνο εγκατάστασης και εκτυπώνει σε περισσότερους τύπους μέσων από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό μοντέλο. Η Versant 4100 χειρίζεται επίσης βαρύτερο χαρτί, έως και 400γρ. Η αυτοματοποιημένη διαχείριση των μέσων εκτύπωσης εξοικονομεί χρόνο και μειώνει τα ανθρώπινα λάθη.

Nuvera

Τα Xerox Nuvera ακόμη ταχύτερα
Η οικογένεια Xerox Nuvera έχει δημιουργηθεί για περιβάλλοντα με ανάγκες υψηλής παραγωγικότητας, με τους πελάτες τη εταιρείας να πραγματοποιούν περισσότερες από 35 δισεκατομμύρια εκτυπώσεις τον προηγούμενο χρόνο. Οι μονόχρωμες πρέσες παραγωγής Xerox Nuvera 157 MX και Xerox Nuvera MX Perfecting Production System έχουν αναβαθμίσει τη μαγνητική αναγνώριση χαρακτήρων μελανιού (MICR). Το σύστημα MICR, η γραμμή αριθμών που επιτρέπει σε ορισμένους υπολογιστές να διαβάζουν και να επεξεργάζονται πληροφορίες, είναι το κλειδί για την επεξεργασία τραπεζικών, μισθοδοτικών και κρατικών επιταγών.

Αποτελεσματικότητα που βασίζεται στην τεχνολογία
Το λογισμικό διαχείρισης μέσων εκτύπωσης PredictPrint Media Manager που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, περιλαμβάνεται στη νέα πρέσα Versant 4100 και μπορεί να προστεθεί και στο Iridesse. Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, το λογισμικό αναγνωρίζει αυτόματα τα μέσα εκτύπωσης που χρησιμοποιούνται και παρέχει τις σωστές ρυθμίσεις. Οι χρήστες απλά σκανάρουν ένα barcode, τοποθετούν το χαρτί στο δίσκο τροφοδοσίας και χρησιμοποιούν τον οδηγό ρύθμισης, ώστε να βελτιστοποιήσουν το σύστημα για αυτήν την εφαρμογή.
Το λογισμικό FreeFlow Core 6.0 αυτοματοποιεί τη διαδικασία προετοιμασίας ενός αρχείου για εκτύπωση και περιλαμβάνει πλέον «Beyond CMYK» βελτιώσεις. Το FreeFlow Core χρησιμοποιεί προεγκατεστημένες ροές εργασίας για την απρόσκοπτη εφαρμογή διακοσμητικών στοιχείων με χρυσό, ασημί, λευκό, διάφανο και fluorescent χρώματα, χωρίς να αλλάζει το αρχικό αρχείο.