graphicanews

Brother GTX Pro

Νέο εκτυπωτή υφάσματος ανακοίνωσε η Brother

την 7 Σεπτεμβρίου, 2020

Ένα νέο μοντέλο απευθείας εκτύπωσης ενδυμάτων, με την ονομασία GTX Pro, διαθέτει στην αγορά η εταιρεία Brother.

Ο εκτυπωτής διαθέτει νέες κεφαλές εκτύπωσης piezo οι οποίες αυξάνουν την ταχύτητα παραγωγής και ταυτοχρόνως μειώνουν το κόστος συντήρησης και λειτουργίας του.

Ο GTX Pro τυπώνει με τα μελάνια Innobella Textile Inks σε λευκά ή σκούρα βαμβακερά και μεικτά υφάσματα, καθώς και σε μετάξι και πολυεστέρα, πάχους έως 30 mm.  Οι αυτόματες διαδικασίες καθαρισμού έχουν μειωθεί, ενώ ένας πρόσθετος αισθητήρας ύψους ελέγχει το βέλτιστο ύψος της παλέτας εκτύπωσης προκειμένου να αποφεύγονται λάθη και θολά τυπώματα.

GTX Pro Wide ColorΤα μελάνια νερού Innobella που χρησιμοποιεί ο εκτυπωτής αποδίδουν μεγαλύτερη χρωματική γκάμα, έντονα χρώματα, υψηλή αντοχή στις πλύσεις και εξαιρετικά μαλακή υφή της εκτυπωμένης περιοχής στο ύφασμα, ενώ παράλληλα διαθέτουν οικολογική πιστοποίηση OekoTexPassport και GOTS 5.0.

Ο νέος εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή εικόνων τόσο σε ρούχα όσο και σε πλήθος άλλων προϊόντων όπως: παπούτσια, τσάντες, πετσέτες, καπέλα, μαξιλαροθήκες, σεντόνια, καθώς και σε δύσκολα σημεία ενδυμάτων όπως:  γιακάδες, μανίκια, τσέπες, sweaters με κουκούλα, μπλούζες με φερμουάρ και κουμπιά κ.α.

Εκτός από τις εκτυπώσεις σε βαμβακερά υφάσματα και σκούρα πολυεστερικά, τα Brother GTX τυπώνουν πλέον και σε δέρμα.
Το γεγονός ότι μπορούν να εκτυπωθούν αυτά τα υλικά με έναν εκτυπωτή χωρίς να χρειάζεται αλλαγή στα μελάνια ή πολύπλοκες τροποποιήσεις στον ίδιο τον εκτυπωτή, καθιστά αυτή τη δυνατότητα των Brother GTX ιδιαίτερα πολύτιμη.

Ο πεντάχρωμος (CMYK + Λευκό) GTX Pro αποδίδει μέγιστη ανάλυση εκτύπωσης στα 1200x1200 dpi και η μέγιστη διάσταση εκτύπωσης φτάνει τα 40,6x53,3 εκατοστά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία Atlas Digital στο: 210-9845771

Brother GTX Pro Applications